Foto ⟩ Pēc smagas avārijas Rīgā ēkas sienā ietriekusies VUGD mašīna (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 18. maijā Rīgā avārijā iesaistīts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD), ziņo raidījums "Degpunktā".

Negadījums noticis Apuzes un Kalnciema ielu krustojumā. Trīs automašīnu sadursmē iesaistīts arī VUGD transportlīdzeklis.

Negadījums noticis ap plkst. 13.00, ir vairāki cietušie. Šobrīd notikuma vieta strādā operatīvie dienesti.

Kā ziņo "Degpunktā", sadursmē iesaistītas divas vieglās automašīnas – "Audi" un "Volkswagen", kā arī VUGD transportlīdzeklis, kas pēc negadījuma ietriecies mājas sienā.

Autocisterna ar ieslēgtu skaņas un gaismas signālu bija devusies uz izsaukumu Kalnciema ielā, kur dzīvojamā vienstāvu mājā dega ledusskapis un siena.

Negadījumā cietušie trīs automašīnās sēdoši cilvēki, tostarp, divi ugunsdzēsēji. Cietušie nodoti mediķiem. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Arita Freimane aģentūrai LETA apstiprināja, ka šajā negadījumā cietuši trīs cilvēki, piebilstot, ka viņi ar salīdzinoši vieglām traumām tika nogādāti slimnīcā turpmākās palīdzības saņemšanai.

Ugunsgrēka dzēšanai nosūtīta cita glābēju vienība. Savukārt sadursmē cietušās ēkas drošības novērtēšanai tiks piesaistīta Rīgas būvvalde.

Patlaban avārijas vietā satiksme tiek regulēta.

Foto: Avārija Kalnciema un Apuzes ielu krustojumā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu