Video ⟩ UFC daiļava Vanzanta priecē fanus ar iespaidīgu treniņa video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā UFC cīkstone Peidža Vanzanta joprojām gaida piedāvājumu atgriešanās cīņai oktagonā. Pati sportiste gan aktīvi strādā pie formas atgūšanas pēc savainojuma, par ko liecina arī Vanzantas pēdējais video viņas "Instagram" kontā.

Sportistes "Inststagram" konta saturu pārsvarā veido dažādi pikanti attēli, kā arī amizanti video kopā ar amata brāli un vīru Ostinu Vanderfordu. Šoreiz gan populārā cīkstone savus fanus pārsteigusi ar visnotaļ iespaidīgu treniņa video, kurā redzams, ka viņa cilā 80 kilogramu svara stieni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting stronger ??‍♀️?

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Vanzanta cīņas aizvada UFC pēc svara otrajā vieglākajā sieviešu divīzijā, kuras robeža ir 57 kilogrami. Savas karjeras laikā cīsktone ir uzvarējusi astoņās cīņās, piedzīvojot četrus zaudējumus. Tiesa, savu pēdējo cīņu Vanzanta aizvadīja vairāk nekā pirms gada, 2019. gada janvārī uzveicot Reičelu Ostoviču.

Aizvadītā gada otrajā pusē Vanzanta iedzīvojās rokas lūzumā, kas viņai liedza piedalīties cīņās. Kā izteikusies pati cīkstone, viņa joprojām gaidot zvanu no UFC par potenciālo cīņu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu