"Ar Covid-19 saslimuši vairāk nekā 20 manu radinieku." Nurmagomedovs pārtrauc klusumu par tēva kondīciju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

UFC vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā ir vērsies pie faniem, lai pārtrauktu klusumu par sava tēva Apdulmanapa smago stāvokli faktoriem, kas to izraisījuši.

Nurmagomedovs neslēpj, ka Dagestānā situācija saistībā ar Covid-19 izplatību ir kritiska. Pēc cīkstoņa teiktā slimnīcas ir pārpildītas un medicīnas personāls ir ievērojami pārslogots.

Nurmagomedovs nāca klajā ar šokējošu paziņojumu, saistībā ar viņa radiniekiem: "Ar Covid-19 saslimuši vairāk nekā 20 manu radinieku. Un es nerunāju par paziņām, es runāju par radiniekiem. Vairāki no viņiem šajā saulē vairs nav."

Tāpat cīkstonis nāca klajā arī ar informāciju par sava tēva veselības stāvokli.

"Daudz ko internetā raksta par tēvu. Viņš ir smagā stāvoklī. Koronavīrusa izraisītās komplikācijas ietekmēja viņa sirdi, kurai jau pirms gada tika taisīta operācija un tagad tā tika operēta vēlreiz. Līdz ar to viņš ir ļoti smagā stāvoklī. Prasām Allāham, lai viņu atgriež pie mums," stāstīja Nurmagomedovs jaunākais.

Vieglā svara čempions arī izteicās par to, cik bezatbildīgi dagestānieši sākotnēji uztvēruši ziņas par koronavīrusa izplatību.

"Kad Dagestānā viss tikko bija sācies, cilvēki tam neticēja. Cilvēki domā to, kas viņiem ir izdevīgi. Es nezinu, kam ir šis viss ir izdevīgi. Cilvēki visur slimo. Šī slimība neprasa tavu vārdu un vecumu. Lūdzu, sekojiet līdzi ārstu lūgumiem," izteicās cīkstonis.

Nobeigumā Nurmagomedovs vērsās pie saviem faniem ar vienkāršu lūgumu: "Sēdiet mājās. Mums vajag saglabāt dzīvības - gan mūsu, gan vecāku."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu