Video ⟩ Dienvidkorejas futbola klubam nākas atvainoties par seksa leļļu izmantošanu tribīņu aizpildīšanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Dienvidkorejas futbola klubs "Seoul FC" bija nākuši klajā ar ļoti neparastu veidu, kā aizpildīt tukšās tribīnes spēļu laikā. Tagad klubs ir spiests atvainoties par pārdrošo ideju.

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Seoul FC" savā laukumā uzņēma Gvandžu pilsētas vienību, lai aizvadītu maču, kas bija ieplānots 29. februārī, bet tika atcelts Covid-19 pandēmijas dēļ.

Spēli apmeklēt skatītājiem, protams, bija aizliegts, bet tribīnes tik un tā nebija tukšas. Vērojot maču tiešajā translācijā, vairāki futbola cienītāji pamanīja, ka ar mača "apmeklētājiem" kaut kas nav kārtībā.

Tribīnēs bija izvietotas lelles, bet Dažām no tām rokās bija plakāts ar kādas firmas, kas ražo seksam domātās lelles, reklāmu.

Spēles skatītāji sociālajos tīklos neslēpa sašutumu par šādu kluba rīcību, uzsverot, ka tribīnēs atrodamās lelles patiesībā ir tā saucamās seksa lelles.

"Lellei baltā krekliņā bija daļēji atklātas krūtis ar izteiksmīgiem krūšu galiem. Jūs gribat teikt, ka nezinājāt, kam domāta šī lelle? Jūs jokojat!" sociālās saziņas vietnē "Instagram" rakstīja kāds futbola cienītājs

Video: Seksa lelles "Seoul FC" spēlē

Klubs faniem publiski atvainojies, tiesa, uzsverot, ka piekrišana leļļu izvietošanai tribīnēs bijusi ar norunu, ka tās būs parasti skatloga manekeni.

Komandas pārstāvji skaidroja, ka pirms spēles vairākas reizes pārbaudījuši, vai tās nav pieaugušo izpriecām domātas lelles, bet šādas aizdomas neesot apstiprinājušās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu