Šausminoša viesošanās pludmalē - desmit gadus vecā dēla priekšā jūrā pazūd WWE zvaigzne Šads Gaspārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē traģēdija notikusi kādā nesen atvērtā Kalifornijas pludmalē, kad sava desmit gadus vecā dēla priekšā jūrā pazuda WWE zvaigzne Šads Gaspārs.

Tiek ziņots, ka Gaspārs kopā ar ģimeni viesojies nesen atvērtajā "Venēcijas pludmalē" ("Venice Beach") kalifornijā. Tur Gaspārs viņa desmit gadus vecais dēls un citi atpūtas baudītāji tika ierauti tā saucamajā ievelkošajā straumē.

Glābējiem izdevās palīdzēt visiem, izņemot cīkstonim, kurš glābējam strikti noteicis palīdzēt viņa dēlam.

"Šī grupa ar cilvēkiem peldēja tieši gar glābšanas torni, tāpēc arī mēs spējām tik ātri reaģēt," skaidroja glābējs Pono Bārnss.

Aculiecinieki stāsta, ka Gaspārs esot uzstājis, lai glābējs parūpējas par viņa dēlu, pirms cīkstonis tika aizskalots jūrā. Losandželosas apgabala glābšanas dienesta pārstāvis Keniči Haskets ieskicēja notikušo: "Ūdenī pakaļ diviem cilvēkiem metās viens glābējs. Glābējam izdevās satvert zēnu un viņš mēģināja nokļūt arī pie tēva, kuru diemžēl aizskaloja liels vilnis. Mēs viņu nevarējām atrast un nekavējoties sūtījām palīgā glābšanas laivas un iesaistījām papildus glābējus."

Diemžēl slavenais cīkstonis joprojām nav atrasts. Glābēji skaidro, ka izmanto arī lidaparātu palīdzību, kad laika apstākļi to atļauj, lai meklētu sportistu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu