Foto ⟩ Priecīga atkal satikšanās! Dzīvnieki Tallinas zoodārzā sagaida pirmos apmeklētājus pēc Covid-19 pandēmijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No otrdienas, 19. maija, apmeklētājiem atkal atvērts Tallinas zoodārzs. Dzīvnieki atkal bauda apmeklētāju uzmanību, pagaidām gan pakāpeniski, jo jāievēro Covid-19 dēļ ieviestie drošības pasākumi.

Kopš 19. maija dzīvnieku mīļotājiem ir atvērta zoodārza ārējā teritorija, kafejnīca un uzņēmuma veikals. Tropu māju var apmeklēt no 2. jūnija. Tradicionālais pasākums Bērnu dienā šogad zoodārzā nenotiks.

Divus mēnešus zooloģiskais dārzs bija slēgts, tāpēc dzīvnieki ar cilvēkiem nu raduši tikties retāk, tāpēc ir dota iespēja pie jaunajiem apstākļiem pierast pakāpeniski - apmeklētāji ierodas retāk un daudz mazākos pūļos.

Pēdējo nedēļu laikā zooloģiskajā dārzā ir parādījušies jauni iemītnieki, piemēram, kamieļi, teļi un kazas. Apmeklētājus gaida arī degunradzis, kas rudenī pārcelsies uz Lielbritāniju.

Zooloģiskais dārzs ievēro visus Tallinas Veselības un valdības padomes ieteikumus, teritorijā tiek ievērota droša distance, kā arī jārūpējas par roku tīrību. Pie tualetēm ir pieejams dezinfekcijas līdzeklis, zoodārza personāls nēsā sejas maskas, kā arī regulāri tiek veikta virsmu dezinfekcija. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu