Foto ⟩ Interneta lietotājus šokē ekskluzīva sporta apavu pāra precīzais pakaļdarinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Blogeris Žans Karloss ir guvis atpazīstamību, savā "Instagram" kontā ievietojot dažādu pasaulē populāru apavu attēlus. Pavisam nesen populārais kurpju kolekcionārs brīdinājis fanus par kādu pārsteidzošu pakaļdarinājumu.

Karloss, kura "Instagram" kontam jau ir vairāk nekā 96 tūkstoši sekotāju, saviem lietotājiem atrādījis kāda ļoti ekskluzīva apavu pāra bezkaunīgu pakaļdarinājumu.

Kā rakstīja pats blogeris, pirms pāris mēnešiem viņš plašākai publikai atrādījis slavenā franču zīmola "Dior", kā arī sporta apavu gigantu "Nike" un "Air Jordan" kopdarbu, kura nosaukums ir "The Dior x Air Jordan 1 High". Attēlam blogeris pievienoja arī savu "Instagram" lietotājvārdu "@solebyjc". 

Pavisam nesen blogeri pārsteidzis ļoti precīzs ekskluzīvā apavu pāra pakaļdarinājums. Sporta apava iekšpusē pat ir iešūts jau pieminētais blogera "Instagram" konta lietotājvārds "@solebyjc". Protams, kurpju kolekcionārs brīdināja savus sekotājus, par to, ka viņam ar šo bezkaunīgo pakaļdarinājumu nav nekāda sakara.

Pārdošanā nonāks tikai ļoti limitēts šī apavu modeļa skaits. Baumu līmenī pieejamā informācija vēsta, ka tiks saražoti vien 8500 šādu apavu pāru un viena tā cena būs aptuveni 2000 ASV dolāru (~1800 eiro).

Apavu dizains ir atvasinājums no leģendārā sporta botu pāra "Air Jordan 1 Retro High OG", ko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēs valkāja pats Maikls Džordans.

Tiesa apavu pāra izlaišana pārdošanā vēl ir atlikta uz nenoteiktu laiku Covid-19 pandēmijas dēļ. Tas gan, acīmredzot, nav atturējis mazāk pazīstamus ražotājus ķerties klāt pakaļdarinājumu izveidei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu