Ceturtdienas horoskops: 21. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 21. maijam.

AUNS No profesionālā skatupunkta labvēlīgs brīdis tiem Auniem, kuri saistīti ar medicīnu un psiholoģiju. Savā darbībā būsi ļoti oriģināls, domāsi ārpus rāmjiem, tai pašā laikā pakļausies darba reglamentam.

VĒRSIS Ja sajūti sevī krājamies negācijas, tiec no tām vaļā ar fiziska darba vai sportisku aktivitāšu palīdzību. Šobrīd ir piemērots laiks, lai pabeigtu iesāktās lietas, atskatītos uz paveikto, izvērtētu rezultātus.

DVĪŅI Nav izslēgtas pārmaiņas mājas dzīvē. Sākotnēji gan tā neliksies, taču notiekošais galu galā izrādīsies tev patiesi labvēlīgs. Darba lietas nekādas galvassāpes nesagādās. Vakaru velti relaksējošām nodarbēm.

VĒZIS Neļaujies drūmām domām, par katru cenu mēģini uzturēt sevī možu garu un dzīvesprieku! Saskarsmē ar kolēģiem centies atraisīties, nekautrējies pajokot. Braucot mājās no darba, esi piesardzīgāks pie stūres.

LAUVA Alksi pēc sabiedrības, jauniem iespaidiem, vides maiņas. Iespējams, ar interneta starpniecību meklēsi kontaktus ar ārzemju personām, kurām ir līdzīgs dzīves redzējums, nākotnes ieceres.

JAUNAVA Apstākļi lielā mērā ļaus pašam izvēlēties, kādus darbus un kādā brīdī veikt. It visā būsi pašaizliedzīgs, enerģisks, kas nozīmē – spēsi sasniegt lieliskus rezultātus. Vakaru pavadi ģimenes lokā.

SVARI Būsi gaisīgā, bezrūpīgā noskaņojumā. Labprāt īstenosi dažādas radošās ieceres, veidosi saikni ar kreatīvām personām. Saskarsmē ar mājiniekiem labāk atturēties no materiālo problēmu apspriešanas.

SKORPIONS Nepatīkamus momentus var radīt tuvu cilvēku meli vai neizdarība. Krīzes, kas saistītas ar radiniekiem, var likt daudz ko pārvērtēt. Profesionālajās gaitās savu sasniegsi diezgan ātri.

STRĒLNIEKS Darāmā būs daudz. Labums tāds, ka apstākļi ļaus vieglāk īstenot lietas, kuras citkārt tev prasa daudz lielāku piepūli, koncentrēšanos. Nebaidīsies pieņemt atbildīgus, tālejošus lēmumus.

MEŽĀZIS Līdz pēcpusdienai vari risināt saimnieciskās lietas, tikt galā ar birokrātiskajiem šķēršļiem, veikt lietišķās pārrunas. Savukārt dienas otrajā pusē, vēlamāk pievērsties garīgām, radošām lietām, attiecībām.

ŪDENSVĪRS Tava palīdzība var būt nepieciešama mazāk pieredzējušam kolēģim. Esi atsaucīgs, atceries – dots devējam atdodas! Pašam darba gaitās smaidīs veiksme. Ātri tiksi galā ar tehniskiem pienākumiem.

ZIVIS Par darbu tā īpaši domāt negribēsi, sirds vairāk tieksies pēc krāšņākiem iespaidiem, piedzīvojumiem mīlas frontē. Lai neiedzīvotos nepatikšanās, nopietnāk attiecies pret visu veidu juridiskajām niansēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu