Astroloģe Tamāra Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kuriem maijs atnesīs globālas pārmaiņas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astroloģe Tamāra Globa.
Astroloģe Tamāra Globa. Foto: Ekrānšāviņš no video

Lai arī maijs jau ir iegājis savā noslēdzošajā trešdaļā, vēl nav par vēlu kardinālām dzīves izmaiņām. Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa savā maija prognozē īpašu veiksmi trīs Zodiaka pārstāvjiem.

Zvaigžņu pazinēja tāpat minējusi, ka zem šiem zvaigznājiem dzimušajiem maijā izdosies tikt galā ar savām bailēm un iegūt pašpārliecinātību, lai turpinātu darboties un kustēties pretī nospraustajiem mērķiem.

Svari

Globa vēsta, ka maijā Svaru zīmes pārstāvjiem sāksies gandrīz vai jauna dzīve - ir notikušas vairākas kardinālas pārmaiņas, taču viss iet tikai uz labo pusi. Lieli uzlabojumi gaidāmi arī materiālajās lietās, jo vasaras sākumu šie Zodiaka pārstāvji sāks ar ievērojamu naudas uzkrājumu. Uzlabosies attiecības arī ar tuviniekiem un būs auglīgs laiks senu konfliktu atrisināšanai.

Zivis

Šos ūdens stihijas pārstāvjus, pēc astroloģes domām, veiksme piemeklēs tieši maija otrajā pusē. Tās Zivis, kas līdz šim ir jutušās vientuļas, beidzot atradīs cilvēku, ar kuru dalīties savās emocijās, savukārt tie, kuri jau ir attiecībās, secinās, ka tās paliek aizvien noturīgākas. Šis ir labs laiks plānot kāda sapņa piepildīšanu - pastāv liela iespēja, ka viss izdosies pat labāk, nekā bija plānots!

Jaunava

Tamāra Globa stāsta, ka maija beigas būs īpaši veiksmīgas pragmatiskajiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem - viņi šajā periodā spēs tikt galā ar ieilgušajiem parādiem un kredītsaistībām. Tad, kad tas būs izdarīts, Jaunavas var atļauties uz kādu mirkli uzelpot un vienkārši baudīt dzīvi - viss izdosies!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu