"Nesapratu, kas notika, viss tumšs." Cietusī no nama sienu taranējušā trolejbusa pastāsta par notikušo (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Виктория Бурнова/Facebook

Trešdien, 20. maijā, Rīgā, Ķengaragā, notika smaga avārija, kurā sadurās trolejbuss un vieglā automašīna. Negadījumā cieta vairāki pasažieri, bet kāda cietusī sieviete dalījās stāstā par notikušo, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ziņas par smago ceļu satiksmes negadījumu, kurā iesaistīts vieglais auto un sabiedriskais transports, operatīvos dienestus sasniedza ap plkst. 17.25 pēcpusdienā.

Atgadījums notika Prūšu un Bultu ielas krustojumā. "Mercedes" mašīnas šoferis, traucoties pa Bultu ielu, neievēroja zīmi "dodiet ceļu" un iebrauca krustojumā taranējot pa galveno ceļu braucošo trolejbusu.

Rezultātā sabiedriskā transporta vadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un iebrauca daudzstāvu mājas sienā. Mediķu palīdzība bija nepieciešama gan trolejbusa pasažieriem un šoferim, gan "Mercedes" sēdošajiem. Notikuma vietā strādāja arī ugunsdzēsēji, jo pēc sadursmes vieglais auto sāka degt.

"Es biju tajā trolejbusā. Tagad gaidu, kad braukšu uz slimnīcu. Pārbaudīs vai roka ir lauzta, vai nē. Es sēdēju otrādi un mēs ar sievieti "lidojām". Viss tumšs. Tik ātri un negaidīti," par notikušo stāsta trolejbusa pasažiere Anna.

"Mūs apskatīja trīs mediķi. Te jau dežūrē citas ekipāžas. Pirmos jau aizveda uz slimnīcu. Mēs cietām samērā viegli. Pirmos aizveda uz nestuvēm. Vīrieti un vēl kādu, tie smagāk cieta," viņa turpina.

Dzīvoklī, kura sienā iebrauca avarējušais trolejbuss dzīvo kāda sirma kundze. Sievietei ir grūtības ar pārvietošanos un lielāko daļu dienas viņa pavada gultā. No nāves vai smagām traumām kundzi paglāba tikai un vienīgi veiksme. Gulta piebērta ar akmeņiem. Labvēlīgu apstākļu sakritības dēļ, trieciena brīdi sirmgalve atradās vannasistabā.

Daži vietējie iedzīvotāji izteica bažas par to, ka "Mercedes" šoferis varētu būt bijis alkohola reibumā vai kādu citu apreibinošu vielu iespaidā, taču šo versiju tagad uzdevums ir pārbaudīt policijas darbiniekiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu