Policija aiztur vīrieti, kurš Pārdaugavā veicis sērijveida automašīnu lukturu zādzības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Valsts policijai (VP) veicot izmeklēšanas darbības uzsāktā kriminālprocesā par vairākām izdarītām automašīnu lukturu zādzībām, izdevies aizturēt vainīgās personas, vēsta VP "Facebook" konts.

​Veicot izmeklēšanas darbības iepriekš uzsāktā kriminālprocesā par vairākām šā gada maijā Rīgā, Pārdaugavā, izdarītām automašīnu lukturu zādzībām, Valsts policijas Rīgas Zemgales iecirkņa policisti noskaidroja aizdomās turēto – 1997. gadā dzimušu vīrieti.

Iegūstot informāciju par viņa atrašanās vietu, 20. maijā, ap plkst. 04.00 policisti viņu aizturēja. Jāpiemin, ka jaunais vīrietis jau iepriekš sodīts par zādzībām.

Pašreizējā informācija liecina, ka šo noziegumu sēriju vīrietis izdarījis sākot no šā gada 12. maija.

Viņš zadzis priekšējos lukturus no automašīnām, kuras bija novietotas dažādās vietās Rīgā, lielākoties Pārdaugavā, tostarp Baložu ielā, Pārslas ielā, Jelgavas ielā un citviet. Lielākoties ļaundaris noskatījis lukturus no Volvo markas spēkratiem.

Šobrīd policijas rīcībā ir informācija par septiņiem lukturu zādzību gadījumiem, ko izdarījusi šī persona.

Saistībā ar notikušo sākotnēji uzsākti vairāki kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Izmeklēšanas laikā atsevišķie kriminālprocesi, visticamāk, tiks apvienoti vienā.

Šobrīd turpinās aktīva izmeklēšana, lai noskaidrotu precīzus noziegumu apstākļus un apzinātu arī citus, kuri varētu būtu cietuši no šīs personas noziedzīgajām darbībām.

Policija šobrīd ir atguvusi nozagtos lukturus no četriem spēkratiem un darbs turpinās. Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu