Influencere pēc neveiksmīgas pēcpuses palielināšanas operācijas nevar apsēsties četrus mēnešus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Indijas "Instagram" modelei Šilpai Seti mēģinājums palielināt savu pēcpusi izvērtās ļoti dārgs gan tiešā, gan pārnestā ziņā.

25 gadus vecā sieviete jau ilgu laiku sapņoja par sava dibena palielināšanu. Seti māte gan bija kategoriski pret meitas ieplānoto procedūru, bet modele nespēja skatīties spogulī un ieraudzīt figūru, kas ne ar ko neizceļas. Līdz ar to viņa ASV pilsētā Maiami veica pēcpuses palielināšanas operāciju, kas izmaksāja aptuveni 10 tūkstošus ASV dolāru (~9200 eiro).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Veselības problēmas Seti sākās teju uzreiz pēc atgriešanās dzimtenē. Viņas kājās regulāri parādījās asas sāpes, bet elpa trūka pat īsai pastaigai. Ar ķirurgu, kurš veica pēcpuses palielināšanas operāciju modele nespēja sazināties. Pie tam, izrādījās, ka par ķirurgu pieejamā informācija internetā bijusi viltota. 

"Klīnika savus pacientus, lai viņi atstātu pozitīvus komentārus, uzpirka ar īpašu krēmu. Es dalos ar savu stāstu, lai neciestu citi. Šie ķirurgi cilvēkus vienkārši nogalina. Pagājušajā gadā no operācijas, ko veica šis ķirurgs, izraisītajām komplikācijām mira 28 gadus veca meitene," izteikusies Seti.

Lai glābtu situāciju modelei nācās šķirties no daudz lielākas naudas summas, kā arī pārciest ļoti nepatīkamu atlabšanas procesu. Pati operācija izmaksāja aptuveni 60 tūkstošus ASV dolāru (~55 tūkstoši eiro). Arī atlabšanas process bija ļoti sarežģīts, jo modele nākamos četrus mēnešus nespēja nosēdēt.

Tiesa, gūtos zaudējumus Seti ir izdevies atlīdzināt, jo viņa ir kļuvusi par populāru "Instagram" modeli, kuras kontam ir vairāk nekā pusotrs miljons sekotāju. Līdz ar to viņa spēj nopelnīt lielas naudas summas ar savu sociālo tīklu kontu vien. Savukārt ar ķirurgu, kurš veica nekvalitatīvās operācijas, šobrīd cīnās varas iestādes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shilpa Sethi (@ms.sethii) on

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu