"Laiks noslēgt šo "Youtube" boksa padarīšanu." Slavenais KSI paziņo savu nākamo pretinieku ringā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
KSI
KSI Foto: AFP / Scanpix

Slavenais britu "jūtūberis" KSI jeb Oladžids Viljams Olatundži ir nācis klajā ar paziņojumu par savu nākamo cīņu boksa ringā.

Tieši KSI duelis pret Džo Velleru aizsāka "jūtūberu" un boksa kopīgo stāstu. Pēcāk brits aizvadīja divas cīņas pasaulē slaveno blogeri un "jūtūberi" Logan Paul (īstajā vārdā Logans Aleksandrs Pols). Papildus jau minētajām cīņām savus spēkus ringā ir izmēģinājuši arī citas mazāk zināmas "Youtube" zvaigznes.

Tagad KSI ir nācis klajā ar paziņojumu par savu nākamo pretinieku boksa ringā.

"Jake Paul ir pilns ar...es negribu lamāties. Man pavisam noteikti viņš nepatīk. Es nevaru sagaidīt iespēju tikt ringā un iekaustīt viņu," sarunā ar BBC radio izteicās Olatundži.

Arī Jake Paul (īstajā vārdā Džeiks Džosefs Pols) ir aizvadījis cīņas boksa ringā, uzveicot Olatundži jaunāko brāli Deji (īstajā vārda Oladedži Daniels Olatundži) un draugu AnEsonGib.

KSI tika vaicāts, vai cīņa pret jaunāko no Polu brāļiem tiešām notiks, uz ko viņš atbildēja apstiprinoši: "Jā, es tikai nezinu, kad. Godīgi sakot, nedomāju, ka tas varēs notikt šogad."

Tāpat KSI nāca klajā arī ar pamatojumu, kāpēc viņa nākamais pretinieks būs jaunākais no Polu brāļiem: "Tā cīņa nenotiks tāpēc, ka man tas būtu jādara. Tā notiks, jo es to vēlos. Man vajag viņu nolikt pie vietas. Laiks noslēgt šo "Youtube" boksa padarīšanu."

"Jake Paul ir pēdējais cilvēks, ko man jāuzvar. Viņš pieveica manu brāli un draugu, es no viņa nevaru izvairīties. Man ir jāparāda, kurš "Youtube" boksa pasaulē ir boss," nobeigumā teica Olatundži.

I'm not too fond of Jake Paul, but I can't wait to get in the ring and slap him up for sure.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu