Vīrieši ar "Kazanovas gēnu". Zodiaka lielākie pavedinātāji (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kamēr daudzi vīrieši patiesi vēlas atrast sev partneri, kuru mīlēt un ar kuru veidot nopietnas attiecības, kungu starpā netrūkst arī to, kuri vienkārši vēlas savā gultā ievilkt pēc iespējas vairāk sieviešu. Par Zodiaka lielākajiem "Kazanovām" vēsta portāls "Uznay Vse".

Ūdensvīrs

Šie kungi ļoti izbauda pretējā dzimuma uzmanības apliecinājumus, tādēļ visu laiku flirtē. Viena no lielākajām baudām zem šī zvaigznāja dzimušo dzīvē ir mirklis, kad kāds interesējas par viņu personību. Sievietēm, kuras ir attiecībās ar šiem kungiem, jābūt uzmanīgām - pastāv iespēja, ka esat tikai daļa no viņa "kolekcijas".

Lauva

Šie uguns stihijas pārstāvji dievina pavedināšanas spēli, tādēļ ir pat ļoti ticams, ka viņi mēģinās uzturēt viegla rakstura attiecības ar vairākām dāmām vienlaicīgi. Nav jēgas draudēt šiem pašpārliecinātajiem vīriešiem ar šķiršanos vai neuzticību - nekas nevar mainīt viņu pārliecību par to, ka "īstam vīrietim" ir jābūt vairākām sievietēm.

Jaunava

Dabīga harisma un izcilas stratēģa spējas - tas ir Jaunavas zīmē dzimušo ieroču arsenāls. Šie kungi izbauda gan pavedināšanas azartu, gan tās rezultātu, tādēļ ir bezjēdzīgi viņus mēģināt piesaistīt vienām attiecībām. Savas dziņas šīs Zodiaka zīmes pārstāvji apslāpē vien ar vecumu, kad sāk domāt par paliekošākām vērtībām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu