"Biju spiesta viņu meklēt "Google"."Maikla Džordana meita bērnībā nav sapratusi, kāpēc viņas tēvs ir populārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/Scanpix

Maikls Džordans ir ne tikai viens no visu laiku pazīstamākajiem basketbolistiem, bet arī sportistiem. Tomēr leģendārā spēlētāja atvasei bērnībā bija nepieciešams izmantot "Google", lai saprastu, kāpēc viņas tēvs ir tik populārs.

Džordana meita Jasmina kopā ar savu brāli Džefriju viesojās raidījumā "Good Morning America", lai atklātu savas domas par dokumentālo filmu sēriju "Pēdējā deja", kuras galvenais tēls, protams, ir tieši viņu tēvs.

Sarunas gaitā ar ļoti amizantu stāstu nāca klajā 27 gadus vecā Jasmina, kura apgalvoja, ka nav zinājusi, kāpēc apkārtējie apbrīno viņas tēvu.

"Skolā bērni un pat skolotāji man pastāvīgi teica: "Ir apbrīnojami, ka tavs tēvs ir tas, kas viņš ir." Sāku domāt, ka neviens no viņiem taču nav manu tēti saticis, kāpēc lai kāds par viņu kaut ko zinātu? Līdz ar to es biju spiesta viņu meklēt "Google"," smejoties atcerējās Jasmina.

"Vēlāk mums ar tēvu par šo jautājumu bija saruna. Viņš tikai nosmējās un teica: "Hei, nebija viena pareiza veida, kā tev par to [slavu un panākumiem] pastāstīt." Viņš un mūsu mamma darīja visu, lai mēs viņu uzskatītu par ikdienas cilvēku, lai mēs izaugtu normālos apstākļos. Par to esmu viņiem abiem pateicīga," turpināja Džordana meita.

Tāpat Jasmina piebilda, ka "Pēdējās dejas" vērošana esot bijusi ļoti patīkama pieredze, jo ir bijusi izdevība iepazīties ar tēva karjeru plašāk: "Toreiz biju maza, bet tagad es saprotu to haosu un visu pārējo, kas norisinājās."

Māsas teiktajam par Džordana karjeru pievienojās arī Džefrijs: "Mēs viņu redzējām tikai tad, kad viņš atgriezās mājās no darba. Bet vērot viņu savā elementā, tajā komandas atmosfērā, kā arī redzēt visus labos un smagos brīžus bija ļoti interesanti."

Tāpat Jasmina atzina, ka viņa kopā ar savu brāli turpinās popularizēt sava tēva vārdu arī nākamajām paaudzēm.

"Galu galā būs arvien vairāk cilvēku, kurus vienos tas, ka viņi nav redzējuši mūsu tēvu darbībā. Viņi uzdos jautājumus: "Kas viņš bija? Ko viņš izdarīja?" Un sniegt atbildes uz šiem jautājumiem ir mana un brāļu atbildība. Un mums tas patīk, jo tas ir saistīts ar vārdu un slavu, ko mūsu tēvs uzbūvēja savām rokām," stāstīja Jasmina.

"Pēdējās dejas" noslēdzošās epizodes tika publicētas aizvadītajā nedēļas nogalē, un jau tagad medijos kritiku nav atturējušies izteikt vairāki basketbolisti, tai skaitā Džordana bijušais komandas biedrs Horass Grants. Tiek ziņots, ka arī Džordana ilggadējais cīņu biedrs Skotijs Pipens nav apmierināts ar to, kā viņš ticis attēlots dokumentālajā filmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu