Foto ⟩ Pasākumi atsākušies! Tā valdzinošā Linda Leen klātienē uzstājas nelielam cilvēku bariņam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons" no šodienas trīs vakarus pēc kārtas notiks klātienes pasākumu sērija "Koncerts pirmajā rindā", kurā Latvijas mūziķi klausītājiem sniegs akustisku koncertu un pastāstīs par atskaņotajiem skaņdarbiem, aģentūru LETA informēja "Hanzas perona" direktore Ieva Irbina.

Koncertstāstu sēriju šodien atklāja mūziķe Linda Leen, kura pie klavierēm atskaņoja un ar atdzejojumiem papildināja gan savas autordziesmas, gan citu komponistu darbus. Sagaidāmi arī vairāku jaunu kompozīciju pirmatskaņojumi.

Savukārt 22.maijā koncertstāstu sēriju ar latviešu komponistu dziesmu programmu īpašos aranžējumos turpinās dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, saksofonists Deniss Paškevičs un pianists Kristaps Vanadziņš, bet 23. maijā franču un amerikāņu 20.gadsimta džeza un klasisko mūziku izpildīs dziedātāja Katrīna Gupalo un pianists Andrejs Osokins.

Ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus, katru pasākumu varēs apmeklēt tikai 20 klausītāji, tādēļ mākslinieki vienā dienā piedāvās trīs koncertstāstus, kas katrs ilgs 45 minūtes. Sākums būs plkst.18, plkst.20 un plkst.22.

Pasākumu laikā tikšot ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi. Skatītājiem būs atvēlētas vietas pie atsevišķiem galdiņiem. Pie katra varēs sēdēt tikai viens vai, vienas ģimenes pārstāvju gadījumā, divi cilvēki.

Uz galdiņiem būs sagatavotas vīna glāzes atraisītākai koncertstāstu baudīšanai. Galdiņi būšot izvietoti tā, ka, atbilstoši sērijas nosaukumam, ikviens varēs sajusties kā koncerta pirmajā rindā sēdošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu