Policija Ventspilī aizdomās par nelegālu narkotisko vielu apriti aizturējusi trīs vīriešus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija
Policija Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki aizdomās par narkotisko vielu nelegālu apriti Ventspilī aizturējušas trīs vīriešus.

Kā aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Šeršņova, veicot kratīšanu vairākos nekustamajos īpašumos un automašīnā, Ventspilī tika atrasta un izņemti ap 550 grami izžāvētas marihuānas, seši marihuānas stādi un iekārtas marihuānas audzēšanai, kā arī kokaīns.

Vīrieši iepriekš nebija nonākuši policijas redzeslokā. Visiem trim aizdomās turētajiem uz izmeklēšanas laiku ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, piebilda Šeršņova.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas amatpersonas turpina izmeklēšanu uzsāktajā kriminālprocesā par narkotisko vielu neatļautu apriti.

VP informāciju par personām, kuras iegādājas, tirgo vai uzglabā nelegālās cigaretes, psihotropās un narkotiskās vielās, kā arī alkoholu, iegūst operatīvas darbības rezultātā, taču nereti VP informāciju par kāda iedzīvotāja pretlikumīgajām darbībām saņem no iedzīvotājiem, par ko likumsargi izsaka pateicību un aicina arī turpmāk ziņot par šāda veida pārkāpumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu