Amizanta gadījuma dēļ "Bugatti" vairs Tomam Krūzam nepārdod savus auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Bugatti nežēlastībā kritis slavenais Holivudas aktieris, daudzu kases grāvēju galveno lomu atveidotājs un producents Toms Krūzs.  

Kā vēsta interneta vietne Drivetribe.com, 2006.gadā, kad uz ekrāniem iznāca kārtējā Neiespējamās Misijas epizode, Toms Krūzs uz pirmizrādi ieradās miljonu eiro vērtajā Bugatti Veyron, kurš tikai gadu iepriekš bija nonācis pārdošanā un atradās ļoti nedaudzu bagātnieku garāžās.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Iespaidīgā ierašanās uz svinīgo sarīkojumu sākās kā plānots - fotogrāfi zibināja savus aparātus, ziņkārīgie skatījās, bet Krūzs ar Bugatti Veyron apstājās tieši uz sarkanā paklāja. Mirkli vēlāk viņš izkāpa no auto, pamāja faniem, pirmizrādes viesiem un žurnālistiem, un devās pie tolaik planētas ātrākā sērijveida ielas auto otrām durvīm, lai izlaistu partneri Keitiju Holmsu.

Un te sākās šovs, ko nudien varētu nosaukt par neiespējamo misiju, kuru pēc apmēram pusminūti ilgas ņemšanās Krūzam tomēr izdevās izpildīt - viņš atvēra Veyron durvis un klātesošie beidzot varēja aplūkot Holmsu pilnā augumā.

Foto: Bugatti

Kam gan nevarētu gadīties šāds misēklis. Neviens no šādām likstām nav pasargāts. Tomēr Bugatti uzskata, ka slavenais aktieris zīmolam ir darījis negodu, ar savu neveiklību sabojājis viegli un ērti lietojama ikdienas automobiļu ražotāja tēlu, tādēļ vairs nepārdod viņam savus auto. Tas gan nenozīmē, ka Krūzs nedrīkst iegādāties Bugatti; aktieris vienkārši nevar tiešā formā vērsties pie franču kompānijas ar savām vēlmēm.

Foto: Bugatti
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu