Sestdienas horoskops: 23. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 23. maijam.

AUNS Nav izslēgti konflikti ar gados jaunāko paaudzi. Tos mazināt palīdzēs piekāpīgums un diplomātija. Tas gan nenozīmē, ka tev jāatkāpjas no saviem principiem, nebūt ne, tev tikai nedaudz jāpamaina izturēšanās.

VĒRSIS Negribot vari nonākt sabiedrības uzmanības centrā. Šādu situāciju sev par labu izmantos ar radošo, māksliniecisko dzīves pusi saistītie Vērši. Noskaņojums visas dienas gaitā būs patiesi filozofisks.

DVĪŅI Alksi pēc jaunām zināšanām, aizraujošāka dzīves ritējuma. Vēlmju mudināti, uzņēmīgākie Dvīņi var atrast sev jaunu vaļasprieku. Kopdzīvē ar partneri sapratīsieties burtiski no pusvārda.

VĒZIS Draudzīgās attiecības ar līdzcilvēkiem ļaus daudz vieglāk īstenot tavas ieceres. Ja nepieciešams, dienas pirmo pusi vari izmantot, lai satiktos ar sadarbības partneriem. Vakaru noteikti pavadi ar laulāto.

LAUVA Dienas pirmajā pusē vari būt neraksturīgi nervozs, nesavaldīgs. Pie vainas var būt nepabeigts darbs vai šaubas par pieļautu kļūdu. Pēcpusdienā pratīsi nomierināties un atlikt profesionālo jomu nostāk.

JAUNAVA Situācijas, kurās nonāksi ļaus iegūt vērtīgas atziņas. Varbūt saskarsies ar partnera stūrgalvību, taču tu lieliski zināsi, kā veiksmīgi tikt ar to galā. Komunikācijā ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda.

SVARI Necenties izdabāt katram no apkārtējiem, atceries - visiem labs nekad nebūsi. Būtiski, lai atvasītes un otrā pusīte ir laimīgas, pārējie lai tiek galā paši. Šodien vēlams atturēties no ilgas atrašanās pie stūres.

SKORPIONS Diena gluži kā radīta, lai nedaudz izkustētos, tādējādi tiktu vaļā no uzkrātā stresa, negācijām. Pēcpusdienā vari palutināt sevi ar kādu kulinārijas brīnumu. Vakarā iespējami negaidīti viesi.

STRĒLNIEKS Tevi savā varā būs pārņēmušas fantāzijas, sapņi par skaistu, bezrūpīgu un romantisku dzīvi. Varbūt sajutīsi iedvesmu pievērsties radošām nodarbēm, izpaust sevi caur mūziku, dejošanu.

MEŽĀZIS Vēlams veltīt uzmanību savai ārienei. Kādam Mežāzim būs pienācis īstais laiks aktīvāk pievērsties sportam, citam viest pārmaiņas ģērbšanās stilā, vēl citam apmeklēt skaistumkopšana salonu.

ŪDENSVĪRS Tev šodien smaidīs veiksme it visā. Nav izslēgts, nonāksi ļoti interesantu, radošu cilvēku kompānijā. Varbūt iesaistīsies radošā projektā. Galvenais vadmotīvs būs garīgās, nevis materiālās vērtības.

ZIVIS Nav ko sēdēt mājās – dodies baudīt dabas skaistumu, lauku burvību. Laiks gluži kā radīts izbraucienam kopā ar ģimeni. Parūpējies, lai vakarā tev būtu iespēja pavadīt laiku divvientulībā ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu