Skandalozais tenisists Kiris: Reizi nedēļa guļu ar kādu no fanēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niks Kiris
Niks Kiris Foto: AP/Scanpix

Kārtējo reizi ar skaļu paziņojumu nācis klajā skandalozais austrāliešu tenisists Niks Kiris.

Skandalozais austrālietis allaž par vienu no savām labākajām īpašībām ir uzskatījis spēju sniegt godīgas un atklātas atbildes uz jautājumiem. Pat, ja šīs atbildes nereti iedragā tenisista reputāciju.

Platformā "Twitch" Kiris stāstīja par savu neseno šķiršanos no krievu tenisistes Annas Kaļinskas, kā arī aicināja fanus uzdot viņiem interesējošos jautājumus.

Tad nu kāds fans, visticamāk, zinādams par Kira atklāto dabu uzdeva visnotaļ provocējošu jautājumu. Minētais "Twitch" lietotājs vaicāja, vai tenisists ir pārgulējis ar kādu no savām fanēm. Domājams, ka austrālieša atbilde nelika vilties.

"Jā, godīgi sakot, ja neesmu attiecībās, vai ar kādu netiekos, reizi nedēļā guļu ar kādu no fanēm," sacīja Kiris.

Tāpat tenisists arī atbildēja, kādas meitenes viņam patīk: " Visvairāk - gara auguma un no Austrumeiropas. Tādas mani uzreiz pievelk."

Kiris savas karjeras laikā par nesavaldību tenisa kortā bieži ir bijis spiests maksāt soda naudu. Minētā Kaļinska, laikā, kad parādījās ziņas par viņas šķiršanos no Kira savā "Instagram" kontā publicēja ziņu, kurā rakstīja: "Tu esi nevis sliktais puisis, bet vienkārši slikts cilvēks."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu