No "Rīgas namu pārvaldnieka" vadības atbrīvots valdes pagaidu vadītājs un tās locekle (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ernests Saulītis.
Ernests Saulītis. Foto: Zane Bitere/LETA

No pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" vadības atbrīvots valdes pagaidu vadītājs Ernests Saulītis un valdes locekle Una Skrastiņa, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Saulītis par uzņēmuma pagaidu vadītāju tika iecelts pērn novembrī, pēc tam, kad bijušais mērs Oļegs Burovs (GKR) atlaida uzņēmuma valdi.

Savukārt Rīgas domes Plānošanas, iepirkumu un kontroles nodaļas vadītāja Skrastiņa valdē strādāja kopš šī gada februāra.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija gan liecina, ka Saulītis pats bija uzrakstījis atlūgumu un darba tiesiskās attiecības plānoja pārtraukt nākamnedēļ.

"Rīgas namu pārvaldnieks" tika izveidots 2010. gadā un pilnībā pieder Rīgas domei. Uzņēmumu izveidoja, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības. Tas apsaimnieko 4200 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu. 

2018. gadā uzņēmums strādājis ar 59,05 miljonu eiro apgrozījumu un 1,09 miljonu eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" dati. Finanšu dati par 2019. gadu pagaidām vēl nav pieejami.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu