Svētdienas horoskops: 24. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 24. maijam.

AUNS Gribēsies vienkārši pacelt cepuri un doties ārzemju tālēs, taču saprotami, ka pašreizējie apstākļi to liegs darīt. Tas gan nenozīmē, ka nevari noorganizēt vietējā mēroga izbraucienu!

VĒRSIS Vēlēsies mieru un klusumu. Labprāt pavadīsi laiku vienatnē, pārdomāsi dzīvi, nesteidzīgi tiksi galā ar saimnieciskajiem pienākumiem. Atvasītes var nākt klajā ar nedaudz komiskiem paziņojumiem.

DVĪŅI Būsi mērķtiecīgs, enerģisks it visā, ko pasāksi. Pielūko, lai tava rīcība nekļūst pārlieku uzstājīga vai pārdroša. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt pie stūres. Arī sportojot nešauj pār strīpu, nepārpūlies!

VĒZIS Diena paskries nemanot, galvenokārt jau tādēļ, ka darīsi lietas, kuras tev sagādā patiesu baudu. Tu noteikti neaizmirsīsi arī par laulāto, varbūt kopīgi pievērsīsieties kādam vaļaspriekam.

LAUVA Neļauj vēlmei vainot citus savās neveiksmēs pārņemt sevi. Centies saglabāt objektivitāti un paškritiku. Varbūt ir vērts pajautāt padomu draugiem vai otrajai pusītei, tas noteikti palīdzēs!

JAUNAVA Iespējamas nelielas domstarpības ar partneri sakarā ar kopīgajiem tēriņiem, ģimenes budžetu. Lai neveidotu nopietnu strīdu, esi diplomātisks, pasniedz savu skatījumu nedaudz smalkāk, iejūtīgāk.

SVARI Tevi var pārņemt praktisks noskaņojums, kas tā vien mudinās veikt jau labu laiku atliktos mājas sīkos remontdarbus, sakārtot skapi, atsvaidzināt interjeru. Mīlas dzīvē tieksies pēc miera, harmonijas.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē droši vari ļaut sev paslinkot, ilgāk izgulēties, izbaudīt romantisku divvientulību ar mīļoto. Pēcpusdienā vēlams pārdomāt nākamās nedēļas darba gaitas.

STRĒLNIEKS Samazini savus apgriezienus, ļauj organismam atpūsties, uzņemt jaunas enerģijas rezerves. Zvaigznes iesaka atturēties no asiem, trekniem ēdieniem, kā arī alkohola. Pavadi laiku svaigā gaisā.

MEŽĀZIS Sajutīsi nepieciešamību norobežoties no apkārtējās pasaules un ļauties filozofiskām pārdomām. Neskatoties uz to, ka pēc dabas esi praktisks, šobrīd vēlēsies koncentrēties dzīves garīgajai pusei.

ŪDENSVĪRS Saskarsme ar otro pusīti var izrādīties ļoti kaislīga, taču vienlaikus interesanta, intriģējoša. Galvenais, mēģināt šo enerģētiku ievirzīt pozitīvā gultnē, piemēram, erotiskajā plānā!

ZIVIS Gādāsi, lai otrā pusīte jūtas īpaša, uzmanības apveltīta. Līdzko partneris pamanīs tavus centienus, arī no savas puses viņš centīsies darīt ko līdzīgu. Šis ir lielisks brīdis, lai izrunātu visas nesaskaņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu