"Tiešām paveicies, ka nenotika lielāka nelaime." Stikla burciņa un saules gaisma var pamatīgi apskādēt auto (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Atstājot automašīnu saulē, jāuzmanās, vai gadījumā tajā nav kāds priekšmets, kas var nostrādāt kā palielināmais stikls, sociālajos tīklos brīdinājusi Kristīne.

Publicētajā video redzams, ka no iekšpuses pamatīgi apskādētas automašīnas durvis. Pie tā vainīga izrādās saule, kas spīd cauri aromātiskā stikla burciņu, kas piekarināta pie atpakaļskata spoguļa.

"Auto no vakardienas stāvēja pie mājas. Tādā pagriezienā, ka rīta saule ir no kreisās puses," portālam "Apollo" atklāja Kristīne, piebilstot, ka saule mašīnas salonā iespīd jau uzreiz pēc ausmas. "Auto pie spoguļa bija piekabināta, video redzamā aromātu burciņa."

"Šorīt ap plkst. 8.30 iekāpām mašīnā un šīs negadījuma sekas ieraudzījām. Cauri burciņai saule smuki spīdēja un laistījās," pastāstīja sieviete. 

Kristīne arī norādīja, ka, neskatoties uz skādi, viņiem, iespējams, paveicies. 

"Tiešām paveicies, ka nenotika lielāka nelaime. Auto salonā smirdēja pēc svilinātas plastmasas un ādas," pastāstīja sieviete. "Acīm redzami saules novirzīšanās bija apturējusi tālāku svīšanu, vai pat degšanu, jo gar loga malu redzamas dūmu pēdas."

Video: Caur burciņu spīdoša saule pamatīgi apskādē auto

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu