Zēns ASV palīdz atšķetināt noziegumu, atrodot pirms gandrīz desmit gadiem nozagtu seifu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Seifs. Ilustratīvs attēls.
Seifs. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Sešgadīgs zēns palīdzējis atšķetināt gandrīz desmit gadus vecu laupīšanu, Dienvidkarolīnas ezera gultnē atrodot slēgtu seifu, vēsta aģentūra AP.

Nokss Brūers uzsāka "magnētu zvejošanu" un sāka meklēt metāla priekšmetus zem ūdens, lai kavētu laiku koronavīrusa pandēmijas laikā, pastāstīja viņa ģimene.

Zēns kopā ar ģimeni bija pie Vitnija ezera, kad viņa magnēts pielipa pie kaut kā smaga dubļos. Ar blakus stāvētāja palīdzību Nokss to izvilka, un izrādījās, ka tas ir aprūsējis seifs, kurā iekšā bija rotaslietas, kredītkartes, kā arī čeku grāmatiņa.

"Es zināju, ka pareizā lieta būs sazināties ar varasiestādēm, lai viņi iesaistās un cenšas šo noslēpumu atrisināt," pastāstīja zēna tēvs Džonatans. "Tā ir arī lieliska iespēja parādīt Noksam, ko darīt, ja kaut kas tāds notiek."

Varas pārstāvji noteica, ka nogrimušais seifs piederējis sievietei, kas dzīvoja pāri ielai pie ezera. Viņa sacīja, ka seifs nozagts no viņas mājām pirms astoņiem gadiem.

Kaut gan visdārgākās lietas bija izņemtas, atradums tik un tā bija vērtīgs, pastāstīja Brūeri. Viņi pastāstīja, ka īpašniecei izdevās atgūt amuletus no vecas rokassprādzes.

"Pirmā lieta, ko viņa izdarīja, bija - vienkārši pietupās, apskāva Noksu un pateicās viņam par šo pabeigtības sajūtu," pastāstīja Džonatans.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu