"Tagad viņš atrodas labākā vietā." Sieviete ASV nogalina savu ar autismu slimo deviņgadīgo dēlu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cietuma restes. Ilustratīvs attēls.
Cietuma restes. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Floridā aizturēta kāda sieviete, kura nogalinājusi savu ar autismu slimo deviņus gadus veco dēlu. Viņa puisēnu iegrūdusi kanāla un sākotnēji policijai sniegusi nepatiesu liecību, ka bērnu nolaupījuši divi vīrieši, ziņo portāls "ABC news".

Novērošanas kamerā tika fiksēts, kā Patrīcija Riflija iegrūž savu dēlu Alehandro kanālā, lai atstātu viņu tur noslīkt, taču bērna kliedzienus sadzirdējuši kaimiņi, kas steidza slimajam puisēnam palīgā.

"Pēc stundas viņu aizveda uz citu kanālu, kur diemžēl neviena glābēja apkārt nebija. Šis ir traģisks deviņus gadus veca zēna zaudējums un, kā jebkura jauna cilvēka aiziešana, arī šī mums liek just neizsakāmas skumjas," preses konferencē sacīja advokāte Katrīna Fernandez.

Alehandro mirstīgās atliekas tika atrastas piektdien, 22. maijā, kāda golfa laukuma ūdenstilpnē. 

"Viņa mammas balss bija tā, kurai puisēns bija jāvada cauri dzīvei, nevis jānodara lielākais ļaunums," papildināja Fredijs Ramirezs.

45 gadus veco Patrīciju aizturēja sestdienas, 23. maija, rītā un drīz vien sieviete stāsies tiesas priekšā, kur viņu tiesās par pirmās pakāpes slepkavību. 

Apcietinājums noticis gandrīz 48 stundas pēc tam, kad sieviete paziņoja par sava dēla pazušanu.

Sākotnēji Patrīcija policijai melojusi, ka viņai un viņas dēlam ceturtdienas vakarā klāt pienākuši divi vīrieši, no kuriem viens bijis bruņots ar nazi, un prasījuši narkotikas.

"Pēc tam, kad vīrieši gribēto nav saņēmuši, viņi esot nozaguši sievietes telefonu un dēlu, un devušies uz dienvidiem," teikt policijas paziņojumā.

Ramirezs sacīja, ka viņu ne vien ļoti apbēdina ar zēnu notikušais, bet arī sievietes centieni vainu novelt uz citiem.

"Bērna tēvs ir sagrauts," viņš turpināja.

Pēc zēna mirstīgo atlieku atrašanas, viņa māte tika nopratināta vēlreiz un pēc tam, kad viņa sniedza pretrunīgas liecības, aizturēta.

"Vēlāk Patrīcija atzina, ka ap pulksten 20.30 abi ar dēlu devušies uz kanālu, kurā viņa upuri ievilinājusi un atstājusi noslīkst. Viņa paziņoja, ka tagad viņš atrodas labākā vietā," teikts policijas paziņojumā.

Patrīciju, visticamāk, sagaida mūža ieslodzījums bez iespējas tikt atbrīvotai pret drošības naudu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu