Uzbrukuma laikā dzer vīnu un pieprasa Buzovu. Jauna informācija par iebrukumu bankā Maskavā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 23. maijā, bankā Maskavas centrā kāds apmeklētājs saņēma par ķīlniekiem vairākus kredītiestādes darbiniekus un draudēja sarīkot sprādzienu. Zināms, ka viņš vēl nav sasniedzis 30 gadu vecumu, un viņa vārds ir Aleksejs Barišņikovs. 

Iebrucējs bloķēja durvis ar krēsla kāju. Vienatnē ar Alekseju palika bankas klients Fjodors, kurš piedāvāja viņam iedzert vīnu, ziņo portāls "RIA Novosti". Iebrucējs piekrita un abi vīrieši iedzēruši. Fjodors tajā laikā vadīja tiešraidi lietotnē "Instagram", taču tagad profils ir slēgts.

Barišņikovam bija viena prasība - atvest TV raidījumu vadītāju Olgu Buzovu, uz ko viņa vēlāk atsaucās un sacīja, ka būtu ieradusies.

Pēc Barišņikova sagūstīšanas viņa mugursomā atrada divus iepakojumus “Doshirak” ātro nūdeļu un saliekamo nazi.

Policija uzskata, ka Barišņikovam nebija noteiktas dzīvesvietas. 

Barišņikovs tika nogādāts Izmeklēšanas nodaļā, un kopā ar viņu klients Fjodors. Policijai likās dīvaini, ka iebrucēju un bankas klientu vieno jebkāda veida attiecības, tāpēc tiks pārbaudīts, vai arī Fjodors uzbrukumā ir iesaistīts.

Ir noskaidrots, ka Barišņikovs ir uzkrājis dažādus parādus, kuru kopsumma pārsniedz 1,8 miljonus rubļu, kas ir apmēram 25 tūkstošus eiro. Tajos ietilpst nodokļu un nodevu parādi, nesamaksāti ceļa sodi un īpašuma iekasēšana par labu fiziskām un juridiskām personām. Tāpat tiek ziņots, ka Barišņikovs iepriekš tika tiesāts par automašīnu zādzībām.

Barišņikova sagustīšanas operācijas laikā ievainoto nebija.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka sestdien, 23. maijā, bankā Maskavas centrā uzbrucējs sagūstīja četrus kredītiestādes darbiniekus un vienu apmeklētāju. 

Vīrietis iegāja vienā no komercbankas nodaļām, piedraudēja sarīkot sprādzienu un pieprasīja nobloķēt bankas durvis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu