Zināma jaunākā informācija par Covid-19 izplatību Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no SPKC kartes

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ir atklātais Covid-19 saslimšanas gadījums konstatēts Kuldīgā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra publicētā informācija.

Foto: SPKC

Kopumā Kuldīgas novadā līdz šim konstatēti seši saslimšanas gadījumi, savukārt pašlaik aktīvi ir līdz pieci inficēšanās gadījumi.

Foto: SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1203 Covid-19 testi. Latvijā kopumā līdz šim ir veikti 99 049 izmeklējumi uz Covid-19, no kuriem pozitīvi bijuši 1047 testi jeb aptuveni 1,06% gadījumu no kopskaita.

Pēdējās diennakts laikā slimnīcās ievietots viens jauns pacients ar Covid-19, savukārt neviens pacients nav ticis izrakstīts. Līdz ar to kopā stacionāros pašlaik ārstējas 25 pacienti, no kuriem 23 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet divi - ar smagu. No stacionāriem kopumā līdz šim izrakstīti 139 pacienti.

Foto: SPKC

Pēc SPKC uz 22.maiju apkopotajiem datiem, no Covid-19 Latvijā līdz šim izveseļojušies apmēram 68% no fiksētajiem saslimušajiem jeb 712 pacienti. Pašlaik Latvijā ir reģistrēti 313 aktīvi Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Latvijā līdz šim mirušas 22 ar Covid-19 saslimušas personas jeb aptuveni 2,1% no atklātajiem inficētajiem.

Valsts policija informē, ka aizvadītajā diennaktī veikusi 848 pārbaudes par ārkārtējās situācijas ierobežojumu neievērošanu un uzsākusi septiņas administratīvās lietvedības.

Foto: SPKC
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu