Žurnālists: Videls pēc sezonas Rīgas "Dinamo" nokļuva muļķīgā situācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Krievijas laikraksta "Sport-Express" žurnālists Aleksejs Ševčenko apgalvo, ka pēc sezonas Rīgas "Dinamo" sastāvā zviedru uzbrucējs Līnuss Videls gribējis algu 100 miljonus rubļu sezonā.

2018./19. gada sezonā Videls pārstāvēja Rīgas "Dinamo" komandu, 49 mačos sakrājot 48 rezultativitātes punktus (24 vārti + 24 piespēles).

KHL spēlētāja karjerā Videlam tā bija rezultatīvākā sezona, pēc kuras viņš prasījis gada algu 100 miljonus Krievijas rubļu (aptuveni 1,28 miljoni eiro).

"Pagājušajā sezonā viņš nonāca muļķīgā situācijā. Viņš noraidīja Latvijas kluba piedāvāto līgumu, kaut arī vietējam standartam tika piedāvāti neprātīgi apstākļi," raksta Ševčenko.

35 gadus vecais Videls aizvadītās sezonas sākumā bija bez kluba, bet oktobrī viņš pievienojās Kazahstānas komandai Nursultanas "Baris", kuru viņš pārstāvēs arī nākamsezon.

Aizvadītajā sezonā KHL regulārajā čempionātā 37 mačos Videls guva 10 vārtus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles.

"Neviens viņam nedotu 100 miljonus, bet Videls uz kaut ko cerēja. Viss beidzās ar to, ka sezona sākās, bet visi par viņu bija aizmirsuši. Vien oktobrī viņu uzaicināja "Baris" komanda, bet pirmo maču viņš aizvadīja vien novembrī," norāda Ševčenko.

Videls nesen parakstīja līgumu ar "Baris" komandu uz vienu sezonu. "Sport-Express" žurnālists vēsta, ka Zviedrijas hokejists saņemšot algu 36 miljonus Krievijas rubļu (aptuveni 460 000 eiro).

Ševčenko uzskata, ka vienoties ar Videlu par tiku lielu atalgojumu "nav tas labākais lēmums", jo hokejistam ir jau 35 gadi. Krievijas žurnālists gan atzīst, ka zviedrs sevi apliecinājis KHL kā prasmīgu vārtu guvēju.

Rīgas "Dinamo" komandā Videls arī 2014./15. gada sezonā, nopelnot 34 rezultativitātes punktus (10 vārti + 24 piespēles).

Videls spēlējis arī KHL komandās Čerepovecas "Severstaļ", Hantimansijskas "Jugra", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Čeļabinskas "Traktor" un Pekinas "Kuņluņ Red Star".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu