Zināms, vai Ušakovs kandidēs Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bijušais Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs piedalās Rīgas domes ārkārtas sēdē.
Bijušais Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs piedalās Rīgas domes ārkārtas sēdē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Mans vārds Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu kandidātu sarakstā neparādīsies, jo katru reizi, kad "Saskaņas" pozīcijas ir vājas, to nevar risināt ar manu kandidatūru, to raidījumā "900 sekundes" uzsvēra Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs (S).

Taujāts par to, vai viņa vārds būs starp Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu kandidātiem, politiķis norādījis, ka saraksts jau ir partijas valdes apstiprināts.

"Un mēs varam spekulēt par to, ka, iespējams, partija "Saskaņa" pozīcijas patreiz ir mazliet vājākas, kā ir bijis iepriekš, bet, ja mēs katru reizi mēģināsim situāciju, kad mums ir vājas pozīcijas, risināt ar manu dalību vēlēšanās, tad iespējamais pagaidu vājums var kļūt par pastāvīgu," sacīja Ušakovs.

Atgādinot, ka līdzīgu retoriku Ušakovs pauda arī pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kurās beigu beigās arī veiksmīgi startēja, politiķi norādīja, ka labi atceroties savas prognozes pirms iepriekšējām vēlēšanām, vēstī raidījums.

"Bet nē, mans vārds 29. augustā Rīgas vēlēšanās neparādīsies," vēlreiz uzsēra politiķis.

To, kāds varētu būt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu iznākums, Ušakovs pagaidām atturējās spriest, minot, ka to varēs prognozēt ne ātrāk kā jūlijā, atkarībā no tā, kā attīstīsies sociālā un ekonomiskā situācija, vēsta raidījums "900 sekundes".

Video: Raidījuma "900 sekundes" intervija ar Nilu Ušakovu

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu