"Visu laiku labākais "Twitter" cīkstonis." Makgregors sanikno MMA pasauli ar savu visu laiku labāko cīkstoņu reitingu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Konors Makgregors bieži vien nekautrējas nākt klajā ar skandaloziem izteicieniem. Šoreiz īrs ar sevis veidotu visu laiku labāko cīkstoņu reitingu ir saniknojis daudzus.

Makgregors savā "Twitter" kontā nāca klajā ar savu redzējumu visu laiku labākā jaukto cīņās mākslu (MMA) cīkstoņa debatē.

"Uzvaru dažādība divās dažādās divīzijās un čempiona statuss vienā no tām. Andersons Silva ir visu laiku labākais MMA cīkstonis. Manu uzvaru dažādība trīs divīzijās un čempiona statuss divās no tām. Esmu otrs visu laiku labākais MMA cīkstonis. Joprojām esmu aktīvs, līdz ar to pirmā vieta tiks nodrošināta pirms karjeras beigām. Pie tam, tas notiks viegli," rakstīja Makgregors.

Turpinājumā īru sportists norādīja, ka viņa topa trešajā vietā ir Džordžs Sentpjērs, kurš nesen tika iekļauts UFC slavas zālē, bet ceturto vietu Makgregora topā ieņēma skandalozais Džons Džounss.

Zīmīgi, ka Makgregors savā top4 neminēja Demitriusu Džonsonu, kurš ilgu laiku tika uzskatīts par labāko cīkstoni pasaulē (pound for pound).

"Cienu Vareno peli [Džonsona iesauka]. Viņš ir viens no visu laiku meistarīgākajiem. Tiesa, viņš sacentās divīzijā, kur viņam nebija lielas konkurences. Viņš pameta UFC pēc zaudējuma, kas divās cīņās pret šo Sehudo viņam deva 1:1. Pie tam, viņš zaudēja arī mēģinājumu tikt pie jostas augstākā svara kategorijā," lēmumu neiekļaut Džonsonu labāko četriniekā skaidroja Makgregors.

Uz šādiem īra izteikumiem, protams, reaģēja arī Habibs Nurmagomedovs, par kura vietu šajā topā pavisam noteikti ir iespējams diskutēt. Dagestānietis uzsvēra, ka Makgregors padevās visās trīs svara kategorijās, kurās cīnījies, nav aizstāvējis nevienu titulu un ir padevies vairāk reižu nekā Sentpjērs, Džounss un Silva kopā: "Tu esi visu laiku labākais "Twitter" cīkstonis."

Uzspodrināt savu slavu nekavējās arī Neits Diazs, kuram ir izdevies uzveikt Makgregoru.

Džouns savos izteikumos bija īss: "Lai fani debatē manā vietā."

Arī fani zem Makgregora ieraksta metās viņu kritizēt, galvenokārt, uzsverot, ka viņš ne reizi nav aizstāvējis savu čempiona titulu, kamēr pārējie īra pieminētie cīkstoņi to ir izdarījuši vairākkārt.

Konors Makgregors savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu