Video ⟩ Covid-19 loterija. ASV nofilmēta baseina ballīte "sašūpo" internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietots video no kādas baseina ballītes atpūtas vietā Misūri štata, ASV parāda, ka simtiem cilvēku cieši viens otram blakus labprātīgi neievēro Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus, vēstī raidsabiedrība CNN.

Ar video dalījās CNN reportieris Skots Pasmors. Ar viņa ievietoto video dalījušies vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku, tāpat reaģējuši vairāk nekā 67 tūkstoši un komentējuši teju 16 tūkstoši sociālo tīklu lietotāju no visas pasaules.

Pasākums acīmredzami pārkāpj jebkuru Covid-19 dēļ noteikto ierobežojumu. Daļa no Misūri štata maija sākumā mīkstināja ierobežojumus, taču visā štatā vēl aizvien spēkā ir fiziskā distancēšanās, kas ir jānodrošina visām atpūtas bāzēm un restorāniem.

"Kad mēs iegājām bārā, mūsu pirmie vārdi bija "Ak, mans dievs!", jo cilvēku pūlis tur bija šokējošs!

Fiziskā distancēšanās tur nepastāvēja. Lai vai kā visi tur labi pavadīja laiku, neuztraucoties par savu un citu viesu veselību," pastāstīja Džodija Akinsa, kas šajās brīvdienās ar draugiem gribējusi apmeklēt nu jau slaveno bāru "Blue Springs".

Viņa norādīja, ka bārs ievēroja dažus pamatprincipus, kas jāievēro koronavīrusa apkarošanai, piemēram, visiem viesiem pie ieejas tikusi mērīta temperatūra, tāpat daudzviet esot bijuši pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi.

Jau vēstīts, ka ASV prezidents Donalds Tramps svētdien apturējis ieceļošanu no Brazīlijas, kas kļuvusi par vienu no jaunā koronavīrusa vissmagāk skartajām valstīm.

Pasaules valstu vidū ASV ir vislielākais ar jauno koronavīrusu saistīto nāves gadījumu skaits, kā arī vislielākais apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu