Zagļi Tallinā noīrē auto, aizved uz mežu un "aptīra" to (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ELMO Rent

Svētdienas, 24. maija, vakarā izrādījās, ka Tallinā viena no nomā esošajām automašīnām tika aizvesta uz mežu un no spēkrata tika nozagti rati. Līdz šim policija jau ir apkopojusi nepieciešamo informāciju par vainīgajiem, vēstī medijs "Postimees".

"Toyota Corolla" hibrīdauto tika iznomāts pašā Tallinas centrā, kur zem novērošanas kamerām automašīna tika uzpildīta par degvielu 200 eiro vērtībā, pēc tam tā tika atrasta Tallinas mežā jau bez ratiem.

"Esmu pārsteigta, kā daži cilvēki neizprot drošības ierīču un tehnoloģiju pašreizējo spēku un organizē šādas zādzības. Patiešām, jūs varat nokļūt cietumā par nepatiesu datu izmantošanu," pauž nomas auto "ELMO Rent" izpilddirektore Anne Lānso Juniore.

"Mums ir visa nepieciešamā informācija par klientu, lai viņu identificētu, pat ja viņš izmanto nepatiesus datus," viņa piebilda.

"Mūsu deviņu gadu pastāvēšanas laikā ir bijuši dažādi gadījumi. Šodien mēs ar lepnumu varam atzīt, ka vajadzības gadījumā ar policijas un sava drošības aprīkojuma palīdzību mēs varam ātri atrast vainīgos," norāda Lānso.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu