Vairāk nekā 200 klubu pievienojas futbola kluba "Roma" bezvēsts pazudušo bērnu kampaņai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FC "Barcelona" futbolisti
FC "Barcelona" futbolisti Foto: EPA/Scanpix

Vairāk nekā 200 futbola klubu ir apvienojušies ar Itālijas A sērijas futbola klubu "Roma" sociālo mediju kampaņā, lai palīdzētu pazudušo bērnu meklējumos visā pasaulē, pirmdien paziņoja A sērijas klubs.

"Roma" paziņojumā teikts, ka daži no futbola lielākajiem klubiem, tostarp "Barselona", Madrides "Real" un Čempionu līgas uzvarētāja "Liverpool" pirmdien, Starptautiskajā Pazudušo bērnu dienā, sociālajā tīklā "Twitter" publicēs video, kurā attēloti pazudušie bērni.

Iniciatīvas "mērķis ir izmantot neticamās futbola klubu iespējas "Twitter" platformā, lai palielinātu informētību par 101 bērnu, kas pašlaik ir šķirti no saviem mīļajiem", teikts paziņojumā.

"Roma" publicēja parakstījušos klubu sarakstu ar 14 citām Itālijas komandām un vēl virkni citu līgu klubu no visas pasaules, kas piedalījās kampaņā, kuru pagājušajā vasarā uzsāka “Giallorossi” - dzeltenisarkaniem kā pēc kluba krāsām sauc "Roma" klubu.

A sērijas klubs "Roma" sadarbojas ar vairākām bez vēsts pazudušu personu organizācijām, savā "Twitter" kontā ar katru futbolista transfēra paziņojumu publicējot arī paziņojumu par pazudušu bērnu.

Kampaņa ir izpelnījusies atzinīgus vārdus un guvusi zināmus panākumus, jo ir atrasta virkne bērnu, kas redzami "Roma" sociālo mediju ierakstos.

"Roma" pastāstīja, ka pirmdien ir izvirzījusi iniciatīvu Starptautiskajam bezvēsts pazudušo un izmantoto bērnu centram un ka viņus atbalsta Eiropas Klubu asociācija (ECA).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu