Maikam Taisonam piedāvāta milzu summa par cīņu bez boksa cimdiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP / Scanpix

Maika Taisona atgriešanās boksa ringā ir radījusi plašas spekulācijas par viņa nākamo pretinieku. Savu laimi mēģinājusi arī organizācija, kurā cīkstoņiem atļauts cīnīties bez boksa cimdiem (BKFC), piedāvājot Dzdelzs Maikam milzu summu par cīņu pēc viņu piedāvātajiem noteikumiem.

BKFC prezidents Deivids Feldmens jau ilgāku laiku ir sarunās ar Taisona Menedžmentu par boksa ikonas cīņu minētajā organizācijā. 

Šobrīd apspriestais piedāvājums ir sasniedzis jau 20 miljonus ASV dolāru (18,4 miljoni eiro), vēsta portāls "Bloody elbow". Dzelzs Maiks joprojām saglabā nostāju, ka nevēlas cīnīties bez boksa cimdiem, tomēr BKFC prezidents uzskata, ka viņa organizācijai vēl ir cerības "izvilkt lielo lomu". Feldmens savas organizācijas ietvaros gribētu redzēt Taisona un UFC leģendas Vanderlaja Silvas dueli.

"Manuprāt, es zinu, kas ir nepieciešams, lai šī cīņa notiktu. Pirmkārt, mums ir jātiek skaidrībā ar Maiku. Tikai pēc tam varam sākt runāt par viņa pretiniekiem. Vēl neesam bijuši veiksmīgi Maika pārliecināšanā, bet, manuprāt, viss vēl nav zaudēts," izteicies Feldmens.

"Maiks uzreiz pateica nē, bet domāju, ka vēl ir vieta diskusijai," skaidroja BKFC prezidents.

Cīņas bez boksa cimdiem tiek vērtēts kā, iespējams, pats nežēlīgākais ciņu sporta veids, līdz ar to boksa eksperti ir izteikušies, ka lēmums cīnīties pēc šādiem noteikumiem pavisam noteikti nenāktu par labu Taisona drošībai, ņemot vērā boksera vecumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu