Slavenais lietuvietis Jasikevičs uz NBA dosies tikai, ja kļūs par galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šarūns Jasikevičs
Šarūns Jasikevičs Foto: SIPA/Scanpix

Lietuvas basketbola granda Kauņas "Žalgiris" treneris Šarūns Jasikevičs uz Nacionālo basketbola asociāciju (NBA) dosies vien tad, ja kāds no līgas klubiem viņam piedāvās galvenā trenera arodu, vēsta portāls "Eurohoops".

Portāls vēsta, ka Lietuvas klubam nākamsezon būs par 30% mazāks budžets, kā rezultātā vienību vairs nepārstāvēs vairāki līderi. Šajā spekulācijas ierauts arī Jasikeviča uzvārds, par kuru jau vairākus gadus interesei izrāda NBA klubi.

Jasikevičs jau iepriekš noraidīja Memfisas "Grizzlies" un Toronto "Raptors" piedāvājumus, paliekot Eiropā. Speciālists atklāja, ka uz ASV dotos vien tad, ja kāda no NBA komandām viņam piedāvātu galvenā trenera amatu.

Trenerim līgums ar "Žalgiris" komandu ir spēkā līdz 2021.gadam, taču līgumā iekļauts punkts, ka viņš NBA piedāvājuma gadījumā bez problēmām var doties pāri okeānam.

"Žalgiris" gan vēlētos lietuvieti paturēt savā rīcībā.

Lietuvas klubs šosezon ULEB Eirolīgas turnīra 28 spēlēs izcīnīja 12 uzvaras un ierindojās devītajā vietā. Vietējā čempionātā "Žalgiris" 24 spēlēs piedzīvoja vien divas neveiksmes, ieņemot pirmo pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu