"Nāca klāt un gribēja spert manam bērnam." Sašutusi māmiņa brīdina vecākus par aizdomīgu personu Bolderājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Bolderājā pie kāda veikala izejas sieviete ar divus gadus veco meitu piedzīvojusi uzbrukumu. Kāda agresīvi noskaņota sieviete centās bērnam iespert, draudot, ka nogalināšot, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmdien, veicot ierasto maršrutu uz pārtikas veikalu "Beta", māmiņai ar bērnu nācās sastapties ar kādu svešinieci, kas šķita aizdomīga.

"Pie logiem stāvēja sieviete, bija brūnā mētelī, brūnā cepurē. Vienkārši stāvēja. Es viņai nepievērsu uzmanību, redzēju, ka vienkārši stāv. Aizgājām pēc produktiem," raidījumam stāsta Ieva.

Kad Ieva, turot bērnu pie rokas, iznāca no veikala, iepriekš ievērotā svešiniece pēkšņi kļuva agresīva. Izkliedzot draudus, viņa centās savainot mazo meitenīti.

"Nāca klāt un gribēja spert manam bērnam, paspēju viņu paraut atpakaļ. Vienā rokā man bija iepirkumi, otrā es bērnu parāvu atpakaļ.

Saliku ātrumā iepirkumus un gāju viņai virsū. Teicu, lai pazūd no manām acīm," atminas Ieva.

Uzbrucēja nobijās no brīdinošajiem žestiem un izrādītās pretestības, tāpēc atkāpās pāris soļus atpakaļ. Tad, it kā nekas nebūtu noticis, nepazīstamā sieviete devās savās darīšanās.

Pēc pārciestā uzbrukuma nācās izsaukt policiju. Inspektori, uzklausot stāstu, devās meklēt agresīvo sievieti, bet viņai bija izdevies nozust.

Ieva vēlas brīdināt citus mazu bērnu vecākus būt uzmanīgiem Bolderājas apkaimē, īpaši, ja tuvumā manāma aprakstītā varmāka, vēsta raidījums.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu