"Tu esi "Twitter" čempions." Makgregors saņēmis izaicinājumu no UFC čempiona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

UFC svara kategorijas līdz 77 kilogramiem čempions Kamaru Usmans sarunā ar Bretu Okamoto metis izaicinājumu diviem no šā brīža populārākajiem cīkstoņiem - Horhem Masvidalam un Konoram Makgregoram.

Sarunā ar pazīstamo ESPN žurnālistu Usmans Masvidalu un Makgregoru nosauca par ""Twitter" čempioniem", uzsverot, ka ir gatavs aizvadīt cīņu ar jebkuru no viņiem.

"UFC vēsturē nav bijuši gadījumi, kad kāds atteiktos no cīņas par čempiona titulu. Es esmu tas bubulis, pret kuru puiši atsakās cīnīties par titulu pret mani. Lai viņi labāk arī klusē. Horhe Masvidal, tev bija iespēja 18. aprīlī, 9. maijā, jūnijā, jūlijā, bet tu izvēlies aizvadīt cīņu, kas nebūs līdzvērtīga, ar Neitu Diazu," sacīja Usmans.

Čempions neaizmirsa mest izaicinājumu arī Konoram Makgregoram, kuram cīņu par titulu publiski piedāvāja arī Usmana menedžeris Ali Abdelazizis.

"Konor, tu teici, ka vēlies būt 170 mārciņu divīzijas (77 kilogramu) karalis. Tagad tu klusē. Zini ko, labāk turpini klusēt. Esmu gatavs dot iespēju jums abiem, bet neviens to nepieņem, tāpēc turpiniet klusēt," sacīja čempions.

Usmans savas karjeras laikā ir izcīnījis 16 uzvaras, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Pie sava līdz šim pēdējā panākuma nigērietis tika aizvadītā gada nogalē, uzveicot Kolbiju Kovingtonu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu