Boriss Moisejevs beidzot sniedz komentārus pēc pēkšņās nozušanas no sabiedrības acīm (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Palēns/ LETA

Pēdējā laikā gandrīz nekas netika dzirdēts par Krievijas estrādes zvaigzni Borisu Moisejevu, kurš pirms 10 gadiem pārcieta insultu, viņa faniem ceļot trauksmi. Izskanēja pat baumas, ka māksliniekam ir pavisam slikti ar veselību. Nu notiekošo ažiotāžu Krievijas medijiem komentēja pats Moisejevs.

66 gadus vecais Moisejevs apliecina, ka jūtas lieliski.

"Tas ir apkaunojoši, no rīta pamosties labā noskaņojumā, izdzert tasi smaržīgas tējas vai kafijas un izlasīt virsrakstu, ka gandrīz esmu miris. Vai arī rakstus, kuros apgalvo, ka esmu nabadzīgs, pārdevis visus savus īpašumus, ka nevienam neatveru durvis, visi mani aizmirsuši. Tas mani ļoti aizvaino un satrauc," sašutumu par sevi lasīto neslēpa Moisejevs.

Mūziķis atzina, ka šobrīd neuzstājas koncertos, bet par dzīvi nesūdzas.

"Katru mēnesi es saņemu autortiesību atlīdzības no dziesmām. Tās joprojām tiek aktīvi izpildītas un atskaņotas. Es savā laikā nopirku muzikālo materiālu, tāpēc esmu pilntiesīgs to īpašnieks. Tāpat es saņemu pensiju un atsevišķu piemaksu no mēra - 30 tūkstošus rubļu (gandrīz 385 eiro red. piez.) kā cienījams Krievijas mākslinieks, ko ļoti novērtēju," atklāja Moisejevs.

Viņš piebilda, ka viņa ienākumi nav tik lieli kā slavas virsotnēs, bet arī viņa izdevumi ir samazinājušies. Vasarās viņš dodas uz Jūrmalu un Maiami iepirkties visam gadam, tādēļ var izdzīvot ar tagadējo finansiālo stāvokli.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu