"Es no prieka sāku trīcēt." NBA zvaigzne pārsteidz viesmīli ar milzu dzeramnaudu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andre Dramonds
Andre Dramonds Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" centra spēlētājs Andre Dramonds sagādājis patīkamu pārsteigumu kādai Delrejas pludmales restorāna darbiniecei.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Dramonds vakariņoja kādā restorānā ar nosaukumu "Che Restaurant", sagādājot vienai no tās viesmīlēm milzu pārsteigumu.

Spēlētājam par ēdienreizi bija jāmaksā 164 ASV dolāri (149 eiro), bet dzeramnaudā viņš laimīgajai viesmīlei atstāja 1000 ASV dolāru (920 eiro).

Ar šo informāciju savā "Instagram" kontā dalījās pats restorāns. Viesmīle, kuras vārds ir Kasandra Diaza, nav spējusi slēpt emocijas: "Kad paņēmu čeku, nespēju noticēt savām acīm. Pie 160 dolāru čeka bija pievienota 1000 dolāru dzeramnauda. Es no prieka sāku trīcēt un raudāt prieka asaras."

Diaza minētajā dienā strādāja dubulto maiņu un skaidroja, ka šobrīd, galvenokārt, Covid-19 pandēmijas dēļ, restorāniem ir lielas problēmas ar apmeklētājiem

Par restorāna izrādīto viesmīlību savā "Twitter" kontā pateicās arī pats basketbolists.

Dramonds šajā sezonā algā saņem nedaudz vairāk kā 27 miljonus ASV dolāru (~24,6 miljoni eiro), bet, ja centra spēlētājs izvēlēsies opciju turpināt tekošo līgumu, nākamajā sezonā viņš pelnīs 28,7 miljonus ASV dolāru (26,1 miljons eiro).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu