Video ⟩ "Bez tiesībām un alkohola reibumā." Purvciemā bezatbildīga braucēja izraisa baisu avāriju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas mikrorajonā Purvciemā kāda sieviete reibumā izraisījusi avāriju. Autovadītāja pie stūres sēdusies vairāk nekā promiles reibumā, turklāt bez iegūtām autovadītājas tiesībām. Bezatbildīgajai rīcībai brauciena laikā izvērtās nopietnas sekas, kas vissmagāk ietekmēja kādu garāmgājēju, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Tumšā pievakarē, nedaudz pēc plkst. 22, Dzelzavas ielas posmu pie krustojuma ar Ilūkstes ielu piepildīja operatīvo dienestu bākugunis un sasistu mašīnu lauskas.

Pirms pāris minūtēm te bija atskanējis apdullinošs troksnis, kas garāmgājējiem lika atskatīties. Bija redzami divi vieglie spēkrati – "Volkswagen" un "Volvo", kuru šoferi savā starpā nebija sapratušies. 

"Es braucu pa Dzelzavas ielu, meitene stāvēja krustojumā uz tā mazā ceļa, nezinu, kā izskaidrot. Braucu taisni, meitene mani nepalaida, es, inerces dzīts, pēc trieciena nobraucu pa labi, aizķēru meiteni un iznāca tā, kā tagad te izskatās. Vairāk neko es neatceros, neredzēju, kas notika.

Protams, braucu pie zaļās luksofora gaismas uz aptuveni piecdesmit pieciem, piecdesmit astoņiem kilometriem stundā, meitene mani nepalaida un no kreisās ietriecās sānos. Un viss," stāsta "Volkswagen" vadītājs Aleksandrs.

Vīrieša vadītais spēkrats pēc sadursmes nonāca zālājā, pa ceļam nekontrolēti šķērsojot gājēju celiņu. Tur neīstajā brīdī atradās kāda jauna sieviete, kas mierīgi devās savās darīšanās.

Auto gājēju nopietni ievainoja un viņai bija nepieciešams veikt operāciju slimnīcā. Ceļu policijas pārstāvis raidījumam norāda, ka "Volvo" būs jāatbild likuma priekšā sāktajā kriminālprocesā. 

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško raidījumam norāda, ka negadījums noticis "Volvo" vadītājas dēļ, kura, veicot kreiso pagriezienu, nepalaida "Volkswagen" vadītāju, kas virzījās pa Dzelzavas ielu no Gunāra Astras ielas. ""Volvo" vadītāja atradās alkohola reibumā, notikuma vietā noskaidrots, ka viņai nav tiesību," "Degpunktā" norāda Staško. 

Izrādās, šofere nekad arī nav ieguvusi autovadītājas apliecību un autoskolā zinības nav apguvusi. Neviens no automobiļu pasažieriem ievainojumus nav guvis.

Pēc mediķu teiktā - abi vadītāji atteikušies pat no brigāžu piedāvātās veselības pārbaudes notikuma vietā.

Ja kāds var sniegt izmeklētājiem noderīgu informācija par avārijas apstākļiem, policija aicina atklāt faktus zvanot lietas izmeklētājam pa tālruņa numuriem 67086976 vai 26653627.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu