Foto ⟩ Par interneta sensāciju kļuvusi "degunu dieviete" jeb suns ar pārsteidzoši garu purniņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/eriszoi/

Kāda ASV iedzīvotāja savos sociālo tīklu profilos publicējusi bildes ar savu suni, kas nu kļuvušas par interneta sensāciju. Sieviete uzskata, ka viņas sunim ir garākais purns pasaulē un tam piekrīt daudz sociālo tīklu lietotāju, ziņo portāls "Daily mail".

27 gadus vecā Lilija Kamberiāna un viņas partnere pastāstīja, ka šo Krievu kurta šķirnes suni uz mājām aizveda 2018. gada 23. jūlijā. Suns nosaukts grieķu dievietes Erisas vārdā, taču mājās viņu sauc par degunu dievieti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eris The Borzoi (@eriszoi) on

Erisas purns sasniedzis 31 centimetru vien divu gadu laikā. Sava neparastā mājdzīvnieka bildes Lilija sāka publicēt vietnē "Instagram" un nu profilu abonējuši gandrīz 180 000 cilvēku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eris The Borzoi (@eriszoi) on

"Kad kopā ar Erisu dodamies ārā, garāmgājēji mūs nepārtraukti aptur un mēģina noskaidrot šķirni. Bet pēdējā laikā mēs meklējam vietas, kas nav pārpildītas, kur varam mierīgi pastaigāt ar suni," sacīja Erisas saimnie

Kad suns vēl bija mazs, saimnieces tika brīdinātas par iespējamām problēmām ar zobiem, taču pārlieku garais purns problēmas tā arī nav sagādājis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eris The Borzoi (@eriszoi) on

"Viņa izkliedē ēdienu visur, bet es arī tā daru. Viņai lieliski izdodas iebāzt degunu šaurās spraugās starp dīvāniem, žogiem un pat starp cilvēkiem, kas pusdieno pie galda. Manuprāt, viņas garais purns ir viens vienīgs ieguvums," sacīja Lilija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu