Dodiet tik nākamo! Zodiaka pārstāvji, kuri nevēlas laulības dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī cilvēki ir sociālas un, lielākoties, romantiskas būtnes, astrologi ir pārliecināti, ka dažu Zodiaka pārstāvju prātos laulība ir vien traucēklis, vēsta portāls "Fabiosa".

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji saskaņā ar astrologu secināto ir visnotaļ aktīvi. Dvīņiem patīk, ja viņiem ir daudz pielūdzēju. Pat, ja kādai izdodas nonākt ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi līdz altārim, tas vēl nenozīmē, ka viņš pārtaps par kārtīgu ģimenes cilvēku. Precētie Dvīņi pēc kāzām varot sākt vēl vairāk sapņot par pretēja dzimuma uzmanību. 

Svari

Svari nemitīgi šaubās. Tieši tāpat Svari darot arī mīlas lietās. Piemēram, viņi ilgi var neatbildēt uz bildinājumu. Nereti Svari daudz komfortablāk jūtas brīvās attiecībās. 

Vēzis

Vēži ir vieni no viskaislīgākajiem un jutekliskākajiem partneriem. Šīs Zodiaka zīmes izredzētajiem var šķist, ka šī ir "laimīgā loze". Tomēr Vēži ātri iemīlas un esot maz ticams, ka viņiem ar vienu partneri būs gana. 

Strēlnieks

Strēlnieki necieš rutīnu. Viņu dzīvei jābūt piedzīvojumu un avantūru pilnai. Taču tas reti var būt savienojams ar mierīgu ģimenes dzīvi. Arī Strēlniekiem nereti ir grūti pieņemt lēmumus par kāzām.

Skorpions

Skorpioni ir pašpietiekami, nepieejami un reizēm citām Zodiaka zīmēm var šķist neizprotami. Viņiem esot grūti kādam atvērt savu sirdi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien nevēlas būt atkarīgi no kāda un necieš ievainojamības sajūtu, kas var būt klātesoša nopietnās attiecībās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu