Autovadītājs bez tiesībām bēg no policijas, pārkāpjot iepriekš noteiktu policijas kontroli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdienas, 27. maija, vakarā Rīgas mikrorajonā Ķengaragā notikusi pakaļdzīšanās. No likumsargiem bēdzis vīrietis, kuram pēc tumsas iestāšanās jau bija jābūt mājās, kā to nosaka iepriekš piemērotais drošības līdzeklis, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Patrulējot Ķengaraga ielās, viena no galvaspilsētas policijas patruļām nejauši ievēroja kādu steidzīgu auto vadītāju, kurš knapi izņēmis līkumu un "aizlidojis" pa klusajām ieliņām.

Likumsargi piefiksējuši, ka automobilis iegriežas kāda nama pagalmā. Policisti tam sekojis, un drīz vien ieslēgtas bākugunis, lai lūgtu šoferi apstāties, taču autovadītājs sācis bēgt.

Pēc īsa mirkļa transportlīdzeklis apstājies pie viena no namiem Malnavas ielā, autovadītājs izlēca no automašīnas un bēga pagalma virzienā. Policijas darbiniece uzsāka pakaļdzīšanos kājām, savukārt otrs inspektors ar transportlīdzekli centās nobraukt bēgošajam vīrietim ceļu.

Lai arī aizbēgušajam auto stūrētājam uz mirkli izdevās nozust no policistu skata, drīz vien inspektore pamanījusi kustību krūmos.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija. Noskaidrots, ka autovadītājam nav transportlīdzekļa vadītāja apliecības, kā arī noteikta policijas kontrole, un tajā brīdī viņam bija jāatrodas savā dzīvesvietā.

Vīrietim noformēts protokols par pārkāpumiem satiksmē, savukārt materiāls par policijas kontroles pārkāpumiem nosūtīts kolēģiem.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu