Pazīstams Krievijas MMA treneris tiek turēts aizdomās par pasūtījuma slepkavības organizēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas mediji vēsta, ka par pasūtījuma slepkavības organizēšanu ticis arestēts Krievijā pazīstamais jaukto cīņas mākslu (MMA) treneris Vladimirs Osija.

Osija ir arestēts par iespējamu dalību pasūtījuma slepkavībā, kuras rezultātā Maskavā kādā iepirkšanās centrā tika noslepkavots biznesmenis vārdā Nikolajs Ļeonovs. Tiek ziņots, ka bez Osijas šajā lietā ir vēl trīs aizdomās turamie. 

"Šobrīd notiek izmeklēšana. Visi aizturētie, tai skaitā Vladimirs Osija, tiek nopratināti. Tāpat tiek pārbaudītas arī liecības, kas tika sniegtas nozieguma notikuma vietā," sarunā ar portālu "TASS" atklāja persona, kura vēlējās palikt anonīma.

Neilgi pēc slepkavības, kas notika 2019. gadā, tika aizturēta Ļeonova sieva, kura arī tiek turēta aizdomās par slepkavības organizēšanu.

Tiek ziņots, ka pie Osijas mājas aresta dienā tika atrasta balta pulvera veida viela. Pēc ekspertīzes tika secināts, ka tie ir 1,8 kilogrami kokaīna. Līdz ar to Osija tiek turēts aizdomās par atbrīvošanos no kokaīna pirms aresta.

Osijas atpazīstamākais audzēknis ir vidējā svara cīkstonis Magomeds Ismailovs. Osija, kuram šobrīd ir 35 gadi, 2016. gadā tika atzīts par Krievijas labāko MMA treneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu