Ilvesa bijušo sievu piemeklējušas kārtējās likstas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Bijušā Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kādreizējā sieva Evelīna Ilvesa (52) publiski pastāstījusi par vēl vienu neveiksmi, ko piedzīvojusi koronavīrusa pandēmijas dēļ. 

Ilvesa apkārt notiekošā un krīzes dēļ gandrīz zaudēja savu dzīvesvietu, bet šoreiz pamatīgi izbojāti arī viņas vasaras plāni. Kā izrādās, viņa gribējusi vasarā doties pelnīt naudu uz Hījumā salu, taču viņai tur nav izdevies noīrēt dzīvesvietu.  

"Koronavīrusa pandēmijas dēļ es nevarēšu īrēt māju ar brīnišķīgu virtuvi Hījumā salā. Tāpēc zviedru sarkanā elfu kafejnīca ar mežģīņu aizkariem, kas ar rūpēm un mīlestību ierīkota vecā ciemata veikalā, paliks vasaras sapnis," skaidroja Ilvesa.

Sieviete neslēpa sašutumu par notiekošo. "Es jau biju samierinājusies ar domu, ka visu vasaru pavadīšu Hījumā, strādāšu ģimenes medicīnas centrā kā ārste rezidente, bet brīvdienās strādāšu kafejnīcā."

Atgādinām, ka jau no marta pie Ilvesas restorāna "ROOG" durvīm izkārts paziņojums, ka vieta ir slēgta. Pati Ilvesa neslēpj, ka viņai viss ir ļoti slikti.

Vienīgais sievietes ienākumu avots šobrīd esot jaunās ārstes alga. Ilvesa ir ārste rezidente arodveselības jomā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu