Vīrietis Lietuvā nošauj policistu, vēl vienu ievaino. Viņš tiek meklēts arī Latvijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Lietuvā bruņots vīrietis piektdien, 29. maijā, nošāvis policistu un ievainojis policisti, bet pēc tam aizbēdzis no notikuma vietas.

Incidents noticis Mažeiķu rajona Birbilišķu ciemā.

Pēc Lietuvas Policijas departamenta sniegtajām ziņām, policisti pārbaudījuši saņemto informāciju par vardarbīgu vīrieti un degošu māju. Kad policisti ieradušies notikuma vietā, vīrietis atklājis uz  policistiem uguni.

Nogalinātais policists ir 40 gadus vecs. Viņa kolēģe sašauta kājā, bet viņas dzīvība  nav briesmās.

Domājams, ka 1968.gadā dzimušais aizdomās turamais aizbēdzis uz tuvējo mežu un joprojām ir bruņots. Policisti viņu meklē, pavēstīja Policijas departamnts.

Uz notikuma vietu devušies policijas papildspēki, tostarp no pretterorisma vienības "Aras", kā arī iekšlietu ministre Rita Tamašuniene un policijas ģenerālkomisārs Renats Požēla.

Iespējams, meklētais vīrietis devies Latvijas virzienā, tāpēc Latvijas pierobežā izvietoti policijas papildspēki un iesaistīts helikopters, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Šobrīd šīs personas atrašanās vieta nav zināma, iespējams, persona var doties Latvijas teritorijas virzienā.

Atsaucoties Lietuvas kolēģu lūgumam sniegt palīdzību slepkavas atrašanai, Valsts policija izvietojusi papildspēkus Kurzemes un Zemgales reģionu pierobežas teritorijā, tāpat ir iesaistīts Valsts robežsardzes helikopters.

Persona, iespējams, ir bruņota, tāpēc gadījumā, ja tiek pamanīts attēlā redzamais vīrietis, policija aicina iedzīvotājus netuvoties viņam, bet gan nekavējoties ziņot policijai, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu