Slavens krievu dziedātājs atklāj, ka bērnībā cietis no seksuālās vardarbības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ stas_kostyushkin_official

Slavenais krievu dziedātājs Stass Kostjuškins pastāstījis par kādu drausmīgu atgadījumu no viņa bērnības.

Kad Kostjuškins gāja vien otrajā klasē viņam un puiša draugam nācās ciest no seksuālās vardarbības.

Bērnībā dziedātāja un viņa draugu vidū bija ļoti iecienīta rotaļa - apšaudīt vienam otru ar ūdeni no šļircēm. Netālu no Kostjuškina mājas bija polimēra ražotne un laukā aiz tās bieži vien mētājās nevajadzīgi medicīnas instrumenti.

Kādā dienā puiši devās uz minēto lauku, lai uzpildītu "arsenālu". Šajā reizē viņi kopā bija veseli pieci. Pēkšņi puišu virzienā strauji tuvojies kāds nepazīstams vīrietis. Kostjuškins jau laicīgi saprotot, ka vīrieša nodomi nav no labākajiem, metās bēgt un paslēpās.

Vīrietim ar draudiem par pārējo puišu nogalināšanu izdevās Kostjuškinu izvilināt no slēptuves. Pēc tam vīrietis visiem puišiem licis nogulties zemē, atvēris bikses, izvilcis no tām savu dzimumlocekli un visiem pēc kārtas to ielicis mutē.

"Smirdēja pēc tabakas. Man šobrīd ir 48 gadi, bet es neko neesmu aizmirsis. Es to visu vēl ļoti labi atceros," stāstīja dziedātājs.

Tāpat Kostjuškins atklāja, ka viņš un pārējie puiši norunājuši par skarbo atgadījumu nevienam nestāstīt.

Puišiem toreiz bija liels kauns, līdz ar to viņi nevēlējās par notikušo runāt. Tagad dziedātājs audzina trīs dēlus un saprot, ka par šādiem atgadījumiem vajag runāt. 

Mākslinieks nosolījās, ja kādu dienu kāds no viņa atvasēm atnāktu mājās ar līdzīga rakstura stāstu, viņš bērnu pāri darītāju nogalinātu. Tāpat Kostjuškins piebilda, ka traumējošais bērnības notikums nav nekādi ietekmējis viņa seksualitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu