Pāvels Globa atklāj Zodiaka pārstāvjus, kurus jūnijā gaida kardinālas izmaiņas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Populārais astrologs Pāvels Globa nesen publicējis savu jūnija astroloģisko prognozi, kurā izdala četru Zodiaka zīmju pārstāvjus, kurus vasaras pirmajā mēnesī piemeklēs izšķiroši notikumi.

Vērsis

Astrologs brīdina, ka šiem zemes elementa pārstāvjiem jūnijs kļūs par grūtu mēnesi - šiem cilvēkiem priekšā ir satikšanās ar kādu nozīmīgu cilvēku no pagātnes. Liela iespēja, ka tas būs sens draugs vai bijušais partneris, ar kuru attiecības beigušās uz sliktas nots.

Vēršus var pārņemt nostaļģija un spēcīga cerība, ka attiecības var atjaunot. Globa iesaka zem šī zvaigznāja dzimušajiem būt apdomīgiem un neatkārtot pagātnes kļūdas.

Dvīņi

Pāvels Globa atklāj, ka Dvīņa zīmes pārstāvjiem jūnijs būs neeticami veiksmīgs, īpaši finanšu sfērā - iespējams gan algas pielikums, gan paaugstinājums. Tiesa, astrologs brīdina, ka poitīvās pārmaiņas sāksies ar kāda jauna cilvēka iepazīšanu - būs svarīgi saglabāt modrību.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjus jūnijā gaida neparedzētas izmaiņas darba un personīgās dzīves sfērās - pastāv liela iespēja satikt cilvēku, kas uz mūžu izmainīs šo cilvēku likteni. Tieši jauniepazītā persona motivēs strādāt labāk un sasniegt labus rezultātus.

Mežāzis

Kardinālas izmaiņas Mežāžu dzīvē gaidāma jūnija otrajā pusē - zem šī zvaigznāja dzimušie satiks kādu, kas iedvesmos izpildīt iepriekš neīstenotas idejas un darbus. Ja šie Zodiaka pārstāvji spēs izmantot spēku pieplūdumu, pastāv reāla iespēja kļūt bagātiem vai sākt savu uzņēmējdarbību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu