Ralfs Šūmahers iegādājies sev jaunu auto, un izvēle ir visai neparasta (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: www.instagram.com/ralfschumacher_rsc

Septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera jaunākais brālis Ralfs nupat iegādājies jaunu auto. Par spīti savām iespējām, vīrietis izvēlējies neparastu braucamo - Ņivu. 

Tā vien šķiet, ka vāciski runājošās publikas vidū Ņivas ir kļuvušas par modes preci. Vēl nesen vēstījām par austriešu moto tūninga uzņēmumu Vagabund Moto, kas sava prieka pēc pārbūvēja Ņivu atbilstoši savu motociklu stilistikai. Bet tagad pasaules mediju uzmanību izpelnījies Ralfs Šūmahers - septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera jaunākais brālis.

Par gaumi, protams, nestrīdas un gan jau 44 gadus vecajam Ralfam ir savi apsvērumi, kādēļ viņš izvēlējies tieši šo auto. Par to viņš savā Instagram kontā nerunā. Tajā nopublicētas vien vairākas jaunā braucamā fotogrāfijas, bet zem vienas no tām bijušais sportists ar parakstu emocijzīmēm apliecina, ka braukšana ar šo auto ir stilīga, taču prasa vairāk laika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Das wird heute noch, kann es kaum erwarten ?

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) on

Ralfs Šūmahers Formula 1 čempionātā startēja no 1998. gada līdz 2007. gadam un šajā periodā uzvarēja sešās Grand Prix izcīņās. Kopš aiziešanas no lielā motoru sporta Ralfs ir pievērsies vīna ražošanai. Patlaban viņa uzņēmuma sortimentā ir septiņi izstrādājumi no dažādu šķirņu vīnogām. Tos Šūmahers pats personīgi ir apņēmies izvadāt ar savu Ņivu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fertig ??, gute Nacht

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc) on

Var piebilst, ka Ņiva, kā modelis, kas tiek ražots kopš 1977. gada, un Šūmahers faktiski ir vienaudži, jo Ralfs 30. jūnijā svinēs 45. dzimšanas dienu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu