Medijs: CSKA pārtrauks sadarbību ar Jāni Strēlnieku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: cskabasket.com

Krievijas basketbola grands Maskavas CSKA drīzumā pārtrauks darba attiecības ar saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku, vēsta Krievijas portāls "championat.ru".

Portāls atsaucas uz vārdā nenosauktu avotu, kas vēsta, ka abas puses drīzumā lauzīs līgumu. Šāds kluba lēmums piespiedīs galveno treneri Dimitri Itudi meklēt jaunu saspēles vadītāju.

Par vienu no šķiršanās iemesliem tiek minētas Strēlnieka biežās muskuļu traumas, kas basketbolistam liegušas demonstrēt labāko sniegumu.

Strēlnieks šosezon ULEB Eirolīgā 21 spēlē caurmērā guva septiņus punktus, izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas un pievienoja divas rezultatīvas piespēles. Savukārt Vienotās līgas čempionātā basketbolists 13 mačos laukumā caurmērā pabija 20 minūtes, to laikā izceļoties ar 7,8 punktiem un 2,2 rezultatīvām piespēlēm.

Portāls arī vēsta, ka CSKA ir izrādījusi interesi par grieķu saspēles vadītāju Kostu Sluku.

Iepriekš komandu pameta vēl viens saspēles vadītājs amerikānis Rons Beikers, kā arī centrs Kosta Kufoss.

Krievijas laikraksts "Sports-Ekspress" maija sākumā ziņoja, ka CSKA pēc šīs sezonas, iespējams, atstās Beikers un Strēlnieks, kuram vēl ir spēkā esošs līgums uz nākamo sezonu. Pats basketbolists maija otrajā pusē sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta studija" noliedza šīs baumas, norādot, ka cilvēkiem vienkārši bijis garlaicīgi, tāpēc palaistas baumas.

Saspēles vadītājs karjeras laikā pārstāvējis arī "Ventspils", Sanktpēterburgas "Spartak", Kijevas "Budiveļņik" un Bambergas "Brose" komandas.

Latvijas izlases sastāvā Strēlnieks piedalījies četros Eiropas čempionātos.

Jau aprīlī kluba prezidents Andrejs Vatutins atklāja, ka pandēmijas radīto seku dēļ komanda šosezon zaudēs aptuveni 5,5 miljonus eiro. Tāpat vairs netiks turpināta sadarbība ar ilggadējo sadarbības partneri aviokompāniju "Aeroflot".

Publicēta: 01.06.2020 10:0

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu